20% Korting

Musical DeLaMar Theater Amsterdam 10 nov - 26 feb
Sluit venster x

Reserveer online via delamar.nl

Ciske de Rat - de Musical

Laat u meevoeren door deze tijdloze en ontroerende oer-Hollandse musical over het jochie met zijn brutale streken en hart van goud. Ciske de Rat – de Musical is gebaseerd op de trilogie van Piet Bakker en vertelt het beroemde verhaal van het Amsterdamse straatschoffie Ciske. Het is een voorstelling die niet alleen het filmverhaal doet herleven, maar ook laat zien hoe het Ciske vergaat als volwassen man.

In 1984 stal Danny de Munk als Ciske de Rat de harten van het Nederlandse publiek. Komend seizoen kruipt Danny de Munk nog eenmaal in de huid van Ciske, dit keer als Cis de Man. Hiermee neemt hij afscheid van de rol van zijn leven, in een volledig nieuwe productie van de musical.

Met de BankGiro Loterij VIP-KAART krijgt u 20% korting op 1e rang kaarten vanaf € 45,-, excl. boekingskosten. Geldig van 10 november t/m 31 januari m.u.v. 20 november. Gebruik in het bestelproces de promotiecode VIPCARD728.

Als er op de dag zelf nog plaatsen beschikbaar zijn, ontvangt u met de promotiecode VIPCARD247 50% korting op de best beschikbare plaatsen.Vergeet niet uw BankGiro Loterij VIP-KAART mee te nemen naar de voorstelling.


Beeld: Stef Nagel

Praktische informatie

Locatie: DeLaMar Theater
Adres: Marnixstraat 402, Amsterdam
Wanneer: 10 november 2016
Tot en met: 26 februari 2017
Telefoonnummer: 0900 - 33 52 627
Website: delamar.nl

Andere activiteiten op dezelfde locatie

The Sunshine Boys
Musical, Amsterdam

Muzikale komedie vol hilarische taferelen, oud zeer en catchy popsongs.

Lees meer »
Palm Springs
Theater, Amsterdam

Intrigerend Amerikaans familiedrama met Tjitske Reidinga in het DeLaMar Theater.

Lees meer »
The Best of IDFA
Film, Amsterdam

Geniet van vijf winnaars van het documentaire festival IDFA in het DeLaMar Theater.

Lees meer »

Mogelijk ook interessant voor u?

© 2016 De vergunning voor de loterij is afgegeven door de Kansspelautoriteit onder kenmerk 8788 d.d. 25/11/2014. 18+ Speel bewust