20% Korting

Theater Stadsschouwburg De Vereeniging Nijmegen 28 okt
Sluit venster x

Demonen

Wat begint als een spontane borrel met de buren mondt uit in een chaotische avond vol onderdrukte angsten, fantasieën en frustraties. De Zweedse toneelauteur Lars Norén (1944) schreef met 'Demonen' een scherp relatiedrama rond herkenbare thema's. Marcus Azzini regisseert Daan Schuurmans en Kirsten Mulder in deze eigentijdse ‘Who’s Afraid of Virginia Woolf’.

Twee stellen, richting de veertig, brengen samen de avond door. Gastheer en -vrouw Frank en Katarina zijn kinderloos, in hun huwelijk balancerend op de grens van hechting en verstikking. Jenna en Tomas zijn de onderburen, ouders van twee jonge kinderen. Hun ouders hebben zorg nodig, tegelijkertijd dringt de aandacht voor een nieuwe generatie zich op. Hoe geef je het leven door? Hoe blijf je een leven lang samen? Het vinden van de liefde is één ding, de liefde behouden is echter minstens zo complex.

Met de BankGiro Loterij VIP-KAART krijgt u 20% korting op kaarten vanaf € 21,-. Gebruik de actiecode BGLVIP1617 en kies vervolgens voor de 'BGL-VIP'-kaart. Vergeet niet uw VIP-KAART mee te nemen. De aanvang is om 20:00 uur, met voorafgaand om 19:00 uur een inleiding.

Beeld: Krista van der Niet

Praktische informatie

Locatie: Stadsschouwburg De Vereeniging
Adres: Keizer Karelplein 2D, Nijmegen
Wanneer: 28 oktober 2016
Telefoonnummer: 024 322 11 00
Website: www.stadsschouwburgendevereeniging.nl

Andere activiteiten op dezelfde locatie

Op een mooie Pinksterdag
Muziek, Nijmegen

Een ode aan de grote componisten van het Nederlandse lied, in Nijmegen.

Lees meer »
Ashton Brothers
Meer beleven, Nijmegen

Een bonte mix van muziek, acrobatiek en regelrechte tovenarij in Nijmegen.

Lees meer »

Mogelijk ook interessant voor u?

© 2016 De vergunning voor de loterij is afgegeven door de Kansspelautoriteit onder kenmerk 8788 d.d. 25/11/2014. 18+ Speel bewust