20% Korting

Muziek Duycker Hoofddorp 4 nov
Sluit venster x

Reserveer online via www.duycker.nl

Gare du Nord

De Nederlandse jazzformatie Gare du Nord laat met hits als ‘Pablo’s Blues’ en ‘Beautiful Day’ menig hart een tikje sneller kloppen. Met een Edison nominatie en een Top Tien notering voor het nieuwe album ‘Stronger!’ keert Gare du Nord na een radiostilte van vier jaar overtuigend terug naar de top van de Nederlandse muziekscene.

Het nieuwe album markeert het 15-jarig jubileum van de Nederlandse band die in 2001 debuteerde met de Europese cult hit ‘Pablo’s Blues’ en vervolgens drievoudig platina scoorde met het album ‘Sex ‘n’ Jazz’. Het come back album ‘Stronger!’ werd door de Nederlandse pers met lovende kritieken onthaald en geprezen als het eerste album waarop Gare du Nord klinkt als een pure, groovende live band. Alle reden voor de zeskoppige live band om het 15-jarig jubileum uitbundig te vieren in de Duycker.

Aansluitend aan de show is er gelegenheid om de band persoonlijk te ontmoeten tijdens een signeersessies.

Met de BankGiro Loterij VIP-KAART krijgt u 20% korting op tickets van € 21,-. Tickets bestelt u via de link. Gebruik in het bestelproces de promotiecode 'LOT5687'. Vergeet niet uw VIP-KAART mee te nemen. Zaal open: 19:30 uur, voorprogramma 19:45 uur, aanvang: 20:15 uur.

Praktische informatie

Locatie: Duycker
Adres: Raadhuisplein 5, Hoofddorp
Wanneer: 4 november 2016
Telefoonnummer: 023-562 3310
Website: www.duycker.nl

Andere activiteiten op dezelfde locatie

DJ Dano - Solo
Muziek, Hoofddorp

Grondlegger van de hardcore scene DJ Dano draait in de Duycker in Hoofddorp.

Lees meer »
De Clip Club 30+
Muziek, Hoofddorp

Lekker dansen met leeftijdsgenoten (30+) op de grootste hits, in Hoofddorp.

Lees meer »

Mogelijk ook interessant voor u?

© 2016 De vergunning voor de loterij is afgegeven door de Kansspelautoriteit onder kenmerk 8788 d.d. 25/11/2014. 18+ Speel bewust