€ 3,- Korting

Cabaret Theater De Willem Papendrecht 23 dec
Sluit venster x

Eva Crutzen - Spiritus

Na haar geslaagde debuut 'Bankzitten' wisten pers en publiek: Eva Crutzen zou wel eens een hele grote kunnen worden. Met haar nieuwe voorstelling 'Spiritus' maakt ze die belofte waar én is ze genomineerd voor de Neerlands Hoop, de prijs voor de meest veelbelovende theatermaker.

'Spiritus' is enerverend van begin tot eind. Dat ligt aan de vlotte montage en de geluidseffecten van toetsenist Jerry Bloem, maar ook aan de eigentijdse thematiek die Crutzen op een originele manier aansnijdt. Het belang van bij een gemeenschap te horen leidt bij Crutzen tot een ode aan de euforie van het dancefestival.

“Eva Crutzen brengt met Spiritus een extreem vlotte en geestige show die op alle fronten imponeert” (de Volkskrant). Het Parool omschrijft het als “een geweldig dynamische avond vol kleine verrassingen in dialoog en spel” en De Telegraaf kan maar één conclusie trekken: “Eva Crutzen is een aanwinst voor de cabaretwereld.”

Met de BankGiro Loterij VIP-KAART krijgt u € 3,- korting op kaarten van € 15,-, incl. € 2,20 voor een consumptie. Selecteer in het bestelproces de kaartsoort BANKGIRO. Reeds gekochte kaarten niet kunnen worden ingeruild voor kaarten met VIP-korting. Vergeet niet uw VIP-KAART mee te nemen.

Beeld: Huff & Reuter

Praktische informatie

Locatie: Theater De Willem
Adres: Van der Palmstraat 4, Papendrecht
Wanneer: 23 december 2016
Telefoonnummer: 078-641 14 21
Website: www.theaterdewillem.nl

Andere activiteiten op dezelfde locatie

Unforgettable
Dans, Papendrecht

Waan u in het swingende New York van de vorige eeuw tijdens de romantische dansvoorstelling Unforgettable!

Lees meer »
Wibi Soerjadi - In Concert
Muziek, Papendrecht

Een romantisch en meeslepend repertoire in Theater De Willem.

Lees meer »
André het astronautje (3+)
Familie, Papendrecht

Vrolijke familievoorstelling naar het boek van André Kuipers in Papendrecht.

Lees meer »

Mogelijk ook interessant voor u?

© 2016 De vergunning voor de loterij is afgegeven door de Kansspelautoriteit onder kenmerk 8788 d.d. 25/11/2014. 18+ Speel bewust