10% Korting

Cabaret Theater de Schalm Veldhoven 11 nov
Sluit venster x

Reserveer online via deschalm.com

Eva Crutzen

Na haar geslaagde debuut 'Bankzitten' wisten pers en publiek: Eva Crutzen zou wel eens een hele grote kunnen worden. Met haar nieuwe voorstelling 'Spiritus' maakt ze die belofte waar. Meer dan waar zelfs.

'Spiritus' is enerverend van begin tot eind. Dat ligt aan de vlotte montage en de geluidseffecten van toetsenist Jerry Bloem, maar ook aan de eigentijdse thematiek die Crutzen op een originele manier aansnijdt. Het belang van bij een gemeenschap te horen leidt bij Crutzen tot een ode aan de euforie van het dancefestival.

“Eva Crutzen brengt met Spiritus een extreem vlotte en geestige show die op alle fronten imponeert” (de Volkskrant). Het Parool omschrijft het als “een geweldig dynamische avond vol kleine verrassingen in dialoog en spel” en De Telegraaf kan maar één conclusie trekken: “Eva Crutzen is een aanwinst voor de cabaretwereld.”

SPIRITUS 0,84 x 103 kg/m3 • 0,4% Ethanol • 21% Sketches • 51% Muziek van de one-man band ’Jerry Bloem’ • 11% Moralistische ijver • 71% Dijenkletsers • 23% H2O+Natrium (zweet) • 34% Verhalen die je later gaat proberen na te vertellen.

Met Spiritus is Eva genomineerd voor de Neerlands Hoop, de prijs voor de meest belovende theatermaker met het grootste toekomstperspectief.

Met de BankGiro Loterij VIP-KAART krijgt u 10% korting op kaarten van € 17,-. Gebruik in het bestelproces de actiecode BGL. Vergeet niet uw VIP-KAART mee te nemen naar de voorstelling. De aanvang is om 20.30 uur.

Praktische informatie

Locatie: Theater de Schalm
Adres: Meiveld 3, Veldhoven
Wanneer: 11 november 2016
Telefoonnummer: 040 253 35 78
Website: deschalm.com

Andere activiteiten op dezelfde locatie

Kreutzersonate
Theater, Veldhoven

Sterk drama over passie en jaloezie in een huwelijk. Met Angela Schijf en haar echtgenoot Tom Van Landuyt.

Lees meer »
Buurman & Buurman (3+)
Familie, Veldhoven

De Buurmannen gaan optreden! Met hilarische scènes, slapstick en vrolijke liedjes.

Lees meer »
Ne Me Quitte Pas
Dans, Veldhoven

De door Jacques Brel bezongen verloren liefde wordt verbeeld in een prachtige dansvoorstelling.

Lees meer »

Mogelijk ook interessant voor u?

© 2016 De vergunning voor de loterij is afgegeven door de Kansspelautoriteit onder kenmerk 8788 d.d. 25/11/2014. 18+ Speel bewust