Kans op

Museum Museum Speelklok Utrecht

Exclusieve avond Museum Speelklok

Speciaal voor de deelnemers van de BankGiro Loterij opent het vernieuwde Museum Speelklok op zaterdagavond 22 oktober haar deuren. En het belooft een groot feest te worden!

In het vernieuwde Museum Speelklok stap je een vrolijke en muzikale wereld van vervlogen tijden binnen. Overal om je heen hoor je magische muziekinstrumenten live spelen, van het kleinste speeldoosje tot het grootste draaiorgel.

Vanaf 13 oktober ontluikt de vernieuwde en betoverende wereld met pompende kermisorgels en zingende vogeltjes. In het Danspaleis stap je de uitbundige spiegelzaal van begin 20e eeuw binnen. Een dansje wagen? Dat mag altijd! Op het ouderwets gezellige Orgelplein schuifel je al zingend langs de buikorgeltjes door naar het grotere werk, de flinke straatorgels met de meest kleurrijke fronten.

Op 22 oktober worden er exclusie demonstraties gegeven van bijzondere muziekinstrumenten die anders nooit gespeeld worden. Een genot voor oor en oog.

Programma zaterdag 22 oktober:
19.00 uur Inloop met koffie of thee en iets lekkers
19.30 uur Welkomstwoord
19.45 uur Bezoek musem met exclusieve live demonstraties
21.30 uur Afsluitend drankje
22.00 uur Einde programma

Voor deze exclusieve avondopenstelling mogen wij 150 x 2 kaarten weggeven met een waarde van € 15,- per kaart. De actie loopt van 12 september tot en met 9 oktober. Winnaars ontvangen uiterlijk 13 oktober bericht.

project.general_error_message
U vindt uw kaartnummer op de voorzijde van uw VIP-KAART
Op dit e-mailadres wordt u eenmalig benaderd als u gewonnen heeft

Praktische informatie

Wat: Exclusieve avond Museum Speelklok
Waar: Museum Speelklok, Utrecht, Steenweg 6

Andere activiteiten op dezelfde locatie

Museum Speelklok
Museum, Utrecht

Museum Speelklok in Utrecht heeft de grootste museale collectie mechanische muziek ter wereld.

Lees meer »

Mogelijk ook interessant voor u?

© 2016 De vergunning voor de loterij is afgegeven door de Kansspelautoriteit onder kenmerk 8788 d.d. 25/11/2014. 18+ Speel bewust