2 personen gratis

Museum EYE Amsterdam

EYE

Martin Scorsese - The Exhibition

De eerste grote overzichtstentoonstelling over Martin Scorseses werk, leven en passie is van 25 mei t/m 3 september in EYE te zien. Deze eerste tentoonstelling die volledig aan Scorsese is gewijd, legt de relatie bloot tussen zijn leven en zijn werk. Een groot aantal belangrijke filmfragmenten op projectieschermen, tezamen met ruim 400 objecten en documenten uit de privécollectie van Martin Scorsese en Robert De Niro. In de filmzalen van EYE is vrijwel het complete oeuvre te zien plus een flink aantal van Scorseses favoriete films.

Over EYE

In filmmuseum EYE kunt u terecht voor de mooiste films en een grote bibliotheek met gearchiveerde dvd’s, boeken, internationale tijdschriften. Ook is er een digitaal en papieren knipselarchief over film en zijn er tentoonstellingen te zien.

EYE beheert, behoudt en presenteert filmisch erfgoed en coördineert filmeducatie en de promotie van Nederlandse films in het buitenland. Daarnaast is alleen al het prachtige pand aan het Amsterdamse IJ is de moeite waard, met een beeldschoon uitzicht over het water en alles wat daar gebeurt.

Op vertoon van uw BankGiro Loterij VIP-KAART heeft u gratis toegang tot filmmuseum EYE. Gedurende de Martin Scorsese tentoonstelling van 25 mei t/m 3 september mag u ook gratis iemand meenemen!

Naar de film in EYE? Met uw VIP-KAART krijgt u korting. Kijk hier voor meer informatie.

Beeld: Maarten Noordijk.

Praktische informatie

Locatie: EYE
Adres: IJpromenade 1, Amsterdam
Telefoonnummer: 020 - 589 14 00
Website: www.eyefilm.nl

Andere activiteiten op dezelfde locatie

EYE Film
Film, Amsterdam

Bij EYE kunt u terecht voor de mooiste films. Hier ziet u zowel nieuwe bekroonde films als oude klassiekers.

Lees meer »

Vergelijkbaar aanbod

© 2017 BankGiro Loterij N.V. De vergunning voor de loterij is afgegeven door de Kansspelautoriteit onder kenmerk 10235 d.d. 23/12/2016. 18+ Speel bewust