€ 2,50 Korting

Theater Zaantheater Zaandam 22 okt
Sluit venster x

Reserveer online via www.zaantheater.nl

FC De Rebellen

Beleef de voetbalsfeer in het theater met FC de Rebellen! Deze selectie van oud-voetballers, die allemaal bekend staan als rebellerend, brengen anekdotes uit de kleedkamer, persoonlijke verhalen en hilarische ervaringen met coaches. Ze beantwoorden vragen én het publiek wordt actief betrokken bij de gehele voorstelling, met name tijdens de 'Rebelse Quiz'.

Ergens niets van zeggen druist in tegen hun gevoel voor rechtvaardigheid. Ze haalden dan ook geregeld de woede op hun hals van trainers, managers en bestuurders. Soms ook van collega's en de media. Maar ze werden en worden voor altijd op handen gedragen door hun supporters. Omdat ze er altijd voor gaan. Altijd!

Na de voorstelling vindt 'de verlenging' plaats in de foyer en is het mogelijk met alle Rebellen op de foto te gaan of je aangeschafte boek persoonlijk te laten signeren. De presentatie is in handen van Koert Westerman die de avond in goede banen probeert te leiden, al is dat soms lastig met deze onvoorspelbare Rebellen. Er is veel ruimte voor improvisatie en verrassingen!

In de theaterselectie zit onder andere: John de Wolf, Glenn Helder, oprichter Marcel Meeuwis en cabaretier Leo Alkemade. Iedere voorstelling is er een gast-Rebel. Vergeet niet de sjaal van je favoriete club mee te nemen!

Met de BankGiro Loterij VIP-KAART krijgt u € 2,50 korting op 1e en 2e-rangskaarten vanaf € 22,70. Selecteer in het bestelproces de kaartsoort VIP. Vergeet niet uw VIP-KAART mee te nemen naar de voorstelling.

Beeld: Patrick de Joode

Praktische informatie

Locatie: Zaantheater
Adres: Nicolaasstraat 3, Zaandam
Wanneer: 22 oktober 2016
Telefoonnummer: 0900 3344553
Website: www.zaantheater.nl

Andere activiteiten op dezelfde locatie

Jakop Ahlbom - Swan Lake
Dans, Zaandam

Theatermaker Jakop Ahlbom maakt zijn eerste dansvoorstelling gebaseerd op Het Zwanenmeer.

Lees meer »
Eeuwig vlees
Theater, Zaandam

Matroesjka is hét technocabaretduo van Nederland.

Lees meer »
Her Majesty
Muziek, Zaandam

‘Her Majesty’ brengt een eerbetoon aan David Crosby, Stephen Stills, Graham Nash en Neil Young.

Lees meer »

Mogelijk ook interessant voor u?

© 2016 De vergunning voor de loterij is afgegeven door de Kansspelautoriteit onder kenmerk 8788 d.d. 25/11/2014. 18+ Speel bewust