Gratis

Museum Foam Fotografiemuseum Amsterdam

Foam Fotografiemuseum

Foam Fusion
Driedaags festival in het teken van samenwerking

Foam bestaat 15 jaar! Om dit te vieren organiseert Foam op 9, 10 en 11 juni 2017 het festival Foam Fusion. Drie dagen lang is Foam dé ontmoetingsplek voor fotografieliefhebbers met bijdragen van kunstenaars en sprekers uit binnen- en buitenland, waarbij het thema samenwerking de rode draad vormt. Het festivalprogramma is een fusie van verschillende visies over samenwerking en bestaat uit verrassende presentaties en optredens, interessante panelgesprekken, artist talks door inspirerende kunstenaars en workshops. Als VIP-KAARThouder kunt u gratis naar het festival! Lees hier meer over Foam Fusion.

Over Foam

Van documentaire tot mode en van historisch tot eigentijds: in fotografiemuseum Foam komt het allemaal aan bod.

Dit museum met internationale allure organiseert kleine en grote tentoonstellingen, met zowel minder bekende als internationale fotografen. Het museum profileert zich als een plek waar liefhebbers van fotografie, fotografen en anderen uit het vakgebied elkaar ontmoeten en inspireren. Ook buiten het museum organiseert Foam evenementen: op straat, in pop-up galerijen of op tournee in het buitenland.

Op vertoon van uw BankGiro Loterij VIP-KAART aan de kassa heeft u gratis toegang tot dit museum. Bij tijdelijke tentoonstellingen kan een toeslag worden gevraagd. Vergeet niet uw VIP-KAART mee te nemen.

Praktische informatie

Locatie: Foam Fotografiemuseum
Adres: Keizersgracht 609, Amsterdam
Telefoonnummer: 020 551 65 00
Website: www.foam.org

Vergelijkbaar aanbod

© 2017 BankGiro Loterij N.V. De vergunning voor de loterij is afgegeven door de Kansspelautoriteit onder kenmerk 10235 d.d. 23/12/2016. 18+ Speel bewust