Kans op

Meer beleven Heineken Music Hall Amsterdam 30 dec

Freek Vonk Live

Freek Vonk, 's lands bekendste bioloog, is niet meer weg te denken van de televisie. En sinds enkele jaren is Vonk ook niet meer weg te denken uit de theaters, want zijn live familieshows zijn razend populair!

Ook dit jaar geeft Freek Vonk opnieuw een aantal shows in de Heineken Music Hall. In de shows vertelt Freek over al zijn avonturen en geeft hij een bijzonder kijkje in de dierenwereld. Met speciale videotechnieken komen dieren op grote beeldschermen tot leven. Daarnaast zal Vonk op veler verzoek weer vragen uit het publiek beantwoorden.

De 33-jarige dr. Freek Vonk, is niet alleen de bekendste en populairste bioloog van Nederland, maar ook onderzoeker bij Naturalis in Leiden. Hij doet onder andere onderzoek naar de evolutie van slangen en slangengif.

In samenwerking met Naturalis mogen wij 30 x 4 toegangskaarten verloten voor de speciale middagvoorstelling van Freek Vonk op vrijdag 30 december. Om 12.30 uur gaan de deuren open. De show begint om 13.30 uur en is geschikt voor alle leeftijden. Na afloop ontvangt u een attentie namens Naturalis en de BankGiro Loterij.

Voor deze show mogen wij 30 x 4 kaarten verloten, met een waarde van € 35,- per kaart. De actie loopt van dinsdag 6 december tot dinsdag 13 december 2016. Winnaars ontvangen uiterlijk 16 december bericht.

project.general_error_messageU vindt uw kaartnummer op de voorzijde van uw VIP-KAART
Op dit e-mailadres wordt u eenmalig benaderd als u gewonnen heeft

Praktische informatie

Wat: Freek Vonk Live
Waar: Heineken Music Hall, Amsterdam, ArenA Boulevard 590
Wanneer: 30 december 2016

Mogelijk ook interessant voor u?

© 2016 De vergunning voor de loterij is afgegeven door de Kansspelautoriteit onder kenmerk 8788 d.d. 25/11/2014. 18+ Speel bewust