€ 3,- korting

Theater Theater Dakota Den Haag 6 mei
Sluit venster x

Geboren met ervaring

U heeft Soundos vast wel eens als tafeldame bij De Wereld Draait Door horen spreken. Deze cabaretière staat bekend om haar messcherpe grappen, zelfspot en uitgesproken mening en is sinds 2007 één van de stand-uppers van Comedy train. Na de theatervoorstellingen 'Soundos Aangenaam' en 'Er Is Geen Plan B' staat ze nu met 'Geboren Met Ervaring' op de planken.

Verwacht geen gezeur, geen valse emoties, geen pseudo-engagement en zeker geen allochtonenclichés. 'Geboren Met Ervaring' is een ontroerend eerlijke en vooral grappige show. Een ijzersterke voorstelling waardoor u lachend, wijzer en met een nieuwe ervaring de zaal uitloopt.

Met de BankGiro Loterij VIP-KAART krijgt u € 3,- korting kaarten vanaf  16,-. Kaarten bestelt u via de link, vul tijdens het bestelproces de actiecode BankGiro VIPS in. Vergeet niet om altijd uw VIP-KAART mee te nemen naar de voorstelling.

Praktische informatie

Locatie: Theater Dakota
Adres: Zuidlarenstraat 57, Den Haag
Wanneer: 6 mei 2017
Telefoonnummer: 070 326 5509
Website: www.theaterdakota.nl

Vergelijkbaar aanbod

© 2017 BankGiro Loterij N.V. De vergunning voor de loterij is afgegeven door de Kansspelautoriteit onder kenmerk 10235 d.d. 23/12/2016. 18+ Speel bewust