20% Korting

Muziek Der Aa-kerk Groningen 8 apr
Sluit venster x

Canto Ostinato ligconcert

Heeft u ooit wel eens liggend geluisterd naar een live concert van de befaamde Canto Ostinato? Dit is uw kans om het mee te maken, in de Der Aa-kerk in Groningen. Middenin het bruisende hart van Groningen staat deze kerk met haar markante gele toren. Als één van de mooiste bezienswaardigheden van Groningen heeft deze kerk al vaker bewezen een zeer geschikte locatie te zijn voor diverse muziekvoorstellingen, door haar prachtige akoestiek en bijzondere lichtinval.

Beleef dit unieke concert, uitgevoerd door het befaamde pianoduo Sandra en Jeroen van Veen, spelend op twee imposante vleugels in een schitterend decor. Neem uw eigen matje, slaapzak of zitzak mee en vind uw plekje op de vloer, om vervolgens ondergedompeld te worden door de betoverende klanken en uitvoering van dit bijzondere werk van componist Simeon ten Holt. Dat wordt een ervaring om nooit te vergeten!

Hoewel het een ligconcert is, zijn er uiteraard ook zitplaatsen beschikbaar. 

Met de BankGiro Loterij VIP-KAART krijgt u 20% korting op kaarten vanaf € 35,-, exlc. verwerkingskosten. Vul bij het bestelproces de kortingscode BGLVIPCANGR in. Met uw VIP-KAART kunt u meerdere kaarten met korting bestellen. Vergeet niet uw VIP-KAART mee te nemen. Aanvang: 20:30 uur.

Beeld: F. van den Assem

Praktische informatie

Locatie: Der Aa-kerk
Adres: Akerkhof 2, Groningen
Wanneer: 8 april 2017
Telefoonnummer: 050 - 318 1433
Website: www.theaterkantoor.nl

Vergelijkbaar aanbod

© 2017 BankGiro Loterij N.V. De vergunning voor de loterij is afgegeven door de Kansspelautoriteit onder kenmerk 10235 d.d. 23/12/2016. 18+ Speel bewust