25% Korting

Dans Stadsschouwburg Haarlem Haarlem 3 nov
Sluit venster x

Reserveer online via morningblossomsbgl.ntk.nl

ODD Continent - Morning Blossoms

ODD staat voor Opera + Dans + Drama. Na het overweldigende succes van Homebody komt ODD Continent dit seizoen opnieuw met een zinderende theaterbelevenis: Morning Blossoms. Tien dansers, negen zangers en veertig live muzikanten van over de hele wereld brengen een indrukwekkende en meeslepende musical over de gevolgen van één van de grootste natuurrampen in de geschiedenis: de aardbeving en de daaropvolgende tsunami in Japan in 2011.

Als de Japanse Asuka van haar dochtertje wordt gescheiden door een tsunami, is ze vastbesloten haar dorpsgenoten bij te staan in de zoektocht naar hun vermiste kinderen. Als je je hart verliest, waar zoek je dan? Hoe ga je verder als het noodlot je treft? Hoe groot is de veerkracht van de mens.

Een universeel en bijtend actueel verhaal voor alle leeftijden, met choreografieën van Remi Wörtmeyer (1e solist bij het Nationale Ballet), met nieuwe muziek van Chloé Charody en Malcolm Rock, uitgevoerd door het Orkest van het Oosten en twee solisten.

Met de BankGiro Loterij VIP-KAART krijgt u 25 % korting op 1e rang kaarten van € 27,50, excl. servicekosten. Max. 4 kaarten per VIP-KAART. Kaarten bestelt u via de link. Vergeet niet uw VIP-KAART mee te nemen naar de voorstelling. Aanvang: 20:15 uur.

Beeld: Joris-Jan Bos

Praktische informatie

Locatie: Stadsschouwburg Haarlem
Adres: Wilsonsplein 23, Haarlem
Wanneer: 3 november 2016
Telefoonnummer: 023 - 512 1212
Website: morningblossomsbgl.ntk.nl

Mogelijk ook interessant voor u?

© 2016 De vergunning voor de loterij is afgegeven door de Kansspelautoriteit onder kenmerk 8788 d.d. 25/11/2014. 18+ Speel bewust