25% Korting

Muziek Rabotheater Hengelo Hengelo 9 okt
Sluit venster x

Reserveer online via www.rabotheater.nl

Her Majesty

Her Majesty, een heuse Nederlandse superformatie, brengt met Déjà Vu een eerbetoon aan vier legendarische muzikanten. Déjà Vu vertelt het verhaal achter de samenwerking tussen David Crosby, Stephen Stills, Graham Nash & Neil Young. De vier hadden allen in topbands gespeeld: Crosby in The Byrds, Stills & Young in Buffalo Springfield en Nash in The Hollies. Van deze bands worden de beste songs gespeeld.

Crosby, Stills en Nash zongen voor het eerst samen in het huis van Joni Mitchell. Ze ontdekten direct dat hun stemmen op een magische manier bij elkaar kleurden. In 1970 voegde Neil Young zich bij de groep. Ze speelden op het fameuze festival Woodstock en maakten daarna het meesterwerk ‘Déjà Vu’, dat Her Majesty subliem in zijn geheel speelt.

Naast een puntgaaf muzikaal eerbetoon is ‘Déjà Vu’ een programma waarin op een onderhoudende manier verteld wordt over de jaren zeventig, de achtergronden van vier legendarische muzikanten en hun onvergetelijke songs.

Met de BankGiro Loterij VIP-KAART krijgt u 25% op kaarten vanaf € 15,-. Gebruik in het bestelproces de actiecode BGLVIP of toon uw VIP-KAART aan de kassa. Let wel: zolang de voorraad strekt. Vergeet niet uw VIP-KAART mee te nemen naar de voorstelling.

Praktische informatie

Locatie: Rabotheater Hengelo
Adres: Beursstraat 44, Hengelo
Wanneer: 9 oktober 2016
Telefoonnummer: 074 255 6777
Website: www.rabotheater.nl

Andere activiteiten op dezelfde locatie

Het Griezelkabinet (+5)
Familie, Hengelo

Gruwelijk geestige liedjes, filmfragmenten en spannende verhalen. In Hengelo.

Lees meer »
Pepernotenpret (+2)
Familie, Hengelo

Grappige en muzikale Sinterklaasvoorstelling in het Rabotheater.

Lees meer »
Van Dik Hout
Muziek, Hengelo

Het beste van Van Dik Hout in het Rabotheater!

Lees meer »

Mogelijk ook interessant voor u?

© 2016 De vergunning voor de loterij is afgegeven door de Kansspelautoriteit onder kenmerk 8788 d.d. 25/11/2014. 18+ Speel bewust