25% Korting

Familie Rabotheater Hengelo Hengelo 23 okt
Sluit venster x

Reserveer online via www.rabotheater.nl

Het Griezelkabinet (+5)

Heksen, spoken, monsters en andere duistere zaken die het daglicht niet kunnen verdragen...Het wordt griezelen bij het Griezelkabinet! In Het Griezelkabinet wordt iedereen vanaf 5 jaar vermaakt met gruwelijk geestige liedjes, filmfragmenten en spannende verhalen.

Een bont gezelschap van vreemde figuren stapt uit de griezelverhalen van Paul van Loon, Sjoerd Kuyper en Herman Link. Bij iedere volle maan komt Het Griezelkabinet rond het kampvuur samen om elkaar de stuipen op het lijf te jagen. Maar één van de leden uit het kabinet is niet bang te krijgen. Zijn vrienden trekken daarom alles uit de kast om hem te laten schrikken. Niets lukt... behalve, één ding.

Workshop voodoopop knutselen
Durf jij bloed te drinken als een vampier of te raden wat er verstopt zit in de glibberige voelbakken? De foyer wordt omgetoverd tot een echte ‘griezelfoyer’. Durf je nog meer aan? Schrijf je dan in voor de workshop voodoopop knutselen! Deze kost € 3,50 en begint om 13:15 uur. De workshop is te reserveren in stap 3 bij de voorstelling.

Met de BankGiro Loterij VIP-KAART krijgt u 25% op kaarten vanaf € 8,50. Gebruik in het bestelproces de actiecode BGLVIP of toon uw VIP-KAART aan de kassa. Let wel: zolang de voorraad strekt. Vergeet niet uw VIP-KAART mee te nemen naar de voorstelling.

Praktische informatie

Locatie: Rabotheater Hengelo
Adres: Beursstraat 44, Hengelo
Wanneer: 23 oktober 2016
Telefoonnummer: 074 255 6777
Website: www.rabotheater.nl

Andere activiteiten op dezelfde locatie

Van Dik Hout
Muziek, Hengelo

Geniet van de beste nummers van Van Dik Hout! In Hengelo.

Lees meer »
Pepernotenpret (+2)
Familie, Hengelo

Vrolijke en muzikale Sinterklaasvoorstelling met Dirk Scheele in Hengelo.

Lees meer »
Roodkapje, de musical (6+)
Familie, Hengelo

Heerlijke familievoorstelling op Tweede Kerstdag in Hengelo.

Lees meer »

Mogelijk ook interessant voor u?

© 2016 De vergunning voor de loterij is afgegeven door de Kansspelautoriteit onder kenmerk 8788 d.d. 25/11/2014. 18+ Speel bewust