€ 4,- Korting

Familie Stadsschouwburg Amsterdam Amsterdam 23 okt
Sluit venster x

Reserveer online via stadsschouwburgamsterdam.nl

Hoe de grote mensen weggingen (8+)

‘Hoe de grote mensen weggingen en wat er daarna gebeurde’ gaat over een dorpje waar op een dag de volwassenen besluiten te vertrekken. Zonder hun kinderen. De muziek stopt, het licht gaat aan, het stuk valt stil. Dan klautert een kind het toneel op. Een kind uit het publiek. Een ander kind volgt. Wat nu?

"Als er een theatermaker is waar kenners uit puur enthousiasme hun vrienden naar toe sturen, is het Batelaan," schreef een recensent over het werk van Jetse Batelaan. Batelaans theater heeft een eigenzinnig karakter: wonderlijke, warme voorstellingen met een filosofische inslag en een komische laag, over de sukkelaars en ploeteraars van deze wereld.

“Het theaterseizoen is begonnen, met een absoluut hoogtepunt… Wat een concept! Wat een speelsheid en plezier, wat een prettig soort anarchie.” - Theaterkrant *****

Voorbereiding op de voorstelling
Bekijk hier het overlevingspakket. Thuis, ruim voor het bezoek aan de voorstelling laten kinderen hun fantasie al de vrije loop. Hoe overleef jij het, wanneer de grote mensen weg zijn? Denk daar maar eens over na. Doe dit samen met je volwassen medebezoekers. Dan overleven zij de voorstelling misschien ook.

Met de BankGiro Loterij VIP-KAART krijgt u € 4,- korting op kaarten vanaf
10,-. Gebruik in het bestelproces de actiecode BGL of toon uw VIP-KAART aan de kassa. Let wel: zolang de voorraad strekt. Vergeet niet uw VIP-KAART mee te nemen naar de voorstelling.

Beeld: Menno Kok

Praktische informatie

Locatie: Stadsschouwburg Amsterdam
Adres: Leidseplein 26, Amsterdam
Wanneer: 23 oktober 2016
Telefoonnummer: 020 - 6242311
Website: stadsschouwburgamsterdam.nl

Andere activiteiten op dezelfde locatie

Theater Utrecht - Westkaai
Theater, Amsterdam

Beklemmende voorstelling over ontheemde mensen in Europa anno nu.

Lees meer »
25 jaar LeineRoebana
Dans, Amsterdam

Feestelijke jubileumvoorstelling rondom 25-jarig bestaan LeineRoebana. In Amsterdam.

Lees meer »
Peeping Tom - Moeder
Theater, Amsterdam

Prachtige voorstelling rond het thema 'moeder'. In Amsterdam.

Lees meer »

Mogelijk ook interessant voor u?

© 2016 De vergunning voor de loterij is afgegeven door de Kansspelautoriteit onder kenmerk 8788 d.d. 25/11/2014. 18+ Speel bewust