20% Korting

Familie Stadsschouwburg Nijmegen Nijmegen 2 okt
Sluit venster x

Hoe de grote mensen weggingen (8+)

‘Hoe de grote mensen weggingen en wat er daarna gebeurde’ gaat over een dorpje waar op een dag de volwassenen besluiten te vertrekken. Zonder hun kinderen. De muziek stopt, het licht gaat aan, het stuk valt stil. Dan klautert een kind het toneel op. Een kind uit het publiek. Een ander kind volgt. Wat nu?

"Als er een theatermaker is waar kenners uit puur enthousiasme hun vrienden naar toe sturen, is het Batelaan," schreef een recensent over het werk van Jetse Batelaan. Batelaans theater heeft een eigenzinnig karakter: wonderlijke, warme voorstellingen met een filosofische inslag en een komische laag, over de sukkelaars en ploeteraars van deze wereld. Soms doet het publiek ook mee aan de voorstelling.

Voorbereiding op de voorstelling
Bekijk hier het overlevingspakket. Thuis, ruim voor het bezoek aan de voorstelling laten kinderen hun fantasie al de vrije loop. Hoe overleef jij het, wanneer de grote mensen weg zijn? Denk daar maar eens over na. Doe dit samen met je volwassen medebezoekers. Dan overleven zij de voorstelling misschien ook.

Met de BankGiro Loterij VIP-KAART krijgt u 20% korting op alle kaarten vanaf € 20,-. Gebruik de actiecode BGLVIP1617 en kies vervolgens voor de 'BGL-VIP'-kaart. Vergeet niet uw VIP-KAART mee te nemen naar de voorstelling. Aanvang: 14:00 uur.

Beeld: Menno Kok

Praktische informatie

Locatie: Stadsschouwburg Nijmegen
Adres: Keizer Karelplein 32h, Nijmegen
Wanneer: 2 oktober 2016
Telefoonnummer: 024 322 11 00
Website: www.stadsschouwburgendevereeniging.nl

Andere activiteiten op dezelfde locatie

Slagerij van Kampen - LIP/STICK
Muziek, Nijmegen

Overdonderend spektakel van deze slagwerkgroep in Nijmegen.

Lees meer »
Wim Daniëls - Associëren
Cabaret, Nijmegen

Taalanalyses, droge humor en gedachtekronkels, in Nijmegen.

Lees meer »
Nationele Toneel - RACE
Theater, Nijmegen

Advocatenshow over racisme en leugens in Nijmegen.

Lees meer »

Mogelijk ook interessant voor u?

© 2016 De vergunning voor de loterij is afgegeven door de Kansspelautoriteit onder kenmerk 8788 d.d. 25/11/2014. 18+ Speel bewust