10% korting

Overnachten Hotel Restaurant het Rechthuis Muiderberg
Sluit venster x

Voor Hotel Restaurant het Rechthuis in Hotel Restaurant het Rechthuis te Muiderberg kunt u telefonisch reserveren via 0294 26 13 23.

Ga naar www.erfgoedlogies.nl

Hotel Restaurant het Rechthuis

Het Rechthuis herbergt 16 heerlijke kamers, waarvan één bruidssuite en één familiekamer. Het Rechthuis is officieel erkend als huwelijkslocatie en uitermate goed uitgerust voor allerlei bijeenkomsten en festiviteiten. 

Rondom de lommerrijke brink werden in de 18e eeuw enige landhuizen gebouwd. Zo ook het huidige Rechthuis. Jarenlang deed het pand dienst als hulpkantongerecht voor het eigenlijke rechtsgebouw van Naarden.

In 1795 werd het buiten ingericht als hotel. In de 19e eeuw kreeg het pand een eclectisch uiterlijk met voornamelijk neoclassicistische elementen. Het Rechthuis werd in 1881 uitgebreid met een stationshalte en deed tot 1924 dienst als station en wachtkamer van de Gooische Stoomtram. Het hele hotel is zeer recent grondig gerenoveerd.

Muiderberg was van oudsher de badplaats van Amsterdam. Door het langgerekte zandstrand en doordat het water tot ver uit de kust ondiep blijft, is het een ideale plek om, met kinderen, te zwemmen. Omdat Muiderberg wordt omgeven door twee bossen zijn er ook volop wandelmogelijkheden. Amsterdam is bovendien zeer vlakbij.

Naarden Vesting, het Muiderslot en het Naardermeer zijn op fietsafstand en vormen een prima uitvalsbasis voor culturele en avontuurlijke uitstapjes.

Met de BankGiro Loterij VIP-KAART krijgt u 10% korting op de reguliere prijs va
n € 79,- per kamer inclusief ontbijt. Vermeld in het reserveringsverzoek duidelijk het gebruik van uw BankGiro Loterij VIP-KAART.

De korting is niet geldig op arrangementen. Diner is niet bij de prijs inbegrepen.

Praktische informatie

Locatie: Hotel Restaurant het Rechthuis
Adres: Googweg 1, Muiderberg
Telefoonnummer: 0294 26 13 23
Website: www.erfgoedlogies.nl

Vergelijkbaar aanbod

© 2017 BankGiro Loterij N.V. De vergunning voor de loterij is afgegeven door de Kansspelautoriteit onder kenmerk 10235 d.d. 23/12/2016. 18+ Speel bewust