€ 2,- Korting

Theater Theater Bordenhal Maastricht 13 okt - 6 nov
Sluit venster x

Voor Iets van troost in Theater Bordenhal te Maastricht kunt u telefonisch reserveren via 043 350 30 50.

Iets van troost

Iets van troost werd in 2015 lovend ontvangen door zowel pers als publiek. De voorstelling vertelt het grappige en ontroerende verhaal van clown Barry, die troost wil brengen in een wereld die niet meer omziet naar haar verschoppelingen. Deze tragikomedie van Jibbe Willems, geregisseerd door Michel Sluysmans, is in het najaar van 2016 opnieuw te zien, exclusief in de Bordenhal in Maastricht.

Een werkloze clown krijgt een brief van het UWV. Zijn uitkering dreigt te worden gestopt en het wordt tijd dat hij re-integreert. Maar dat zint deze clown allerminst. Hij is immers essentieel en onontbeerlijk voor de samenleving. Hij laat de mensen lachen als ze verdrietig zijn, hij troost ze als ze ten einde raad zijn. Maar wie troost hem als hij zijn uitkering dreigt te verliezen?

Regisseur Michel Sluysmans: “De clown in Iets van troost probeert hartstochtelijk het goede te doen, maar alles gaat verkeerd. Zijn probleem is vooral dat hij zichzelf anders ziet dan anderen hem zien. Uiteindelijk gaat de voorstelling over hoe we omgaan met de ogenschijnlijk nuttelozen van onze wereld. Onze clown is een tragikomisch voorbeeld van iemand die valt en worstelt, maar telkens opstaat tot hij niet meer kan.''

“Intens humoristisch, maar ook pijnlijk portret van een clown.” De Limburger

“Gevoelig portret van een onbegrepen kunstenaar.” Trouw

Met de BankGiro Loterij VIP-KAART krijgt u € 2,- korting op kaarten vanaf € 16,-. De voorstelling speelt op donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag vanaf 13 oktober tot 6 november. Kaarten koopt u aan de kassa op vertoon van uw VIP-KAART of telefonisch via 043 350 3050, vergeet ook dan uw VIP-KAARTnummer niet te vermelden.

Praktische informatie

Locatie: Theater Bordenhal
Adres: Plein 1992 15, Maastricht
Wanneer: 13 oktober 2016
Tot en met: 6 november 2016
Telefoonnummer: 043 350 30 50
Website: www.toneelgroepmaastricht.nl

Mogelijk ook interessant voor u?

© 2016 De vergunning voor de loterij is afgegeven door de Kansspelautoriteit onder kenmerk 8788 d.d. 25/11/2014. 18+ Speel bewust