20% Korting

Theater Stadsschouwburg Nijmegen Nijmegen 25 okt
Sluit venster x

Indecent Proposal

Hoe ver ga je voor een miljoen? Dat is de hamvraag van Indecent Proposal, een zinderend erotisch drama over vertrouwen, aantrekkingskracht, liefde en macht. Na de succesvolle theaterproductie ‘Fatal Attraction’ brengen de makers komend seizoen opnieuw een bioscoophit op de planken, met Matteo van der Grijn, Roos van Erkel en Chris Tates in de hoofdrollen.

Daphne en David zitten op zwart zaad. Een excentrieke miljardair biedt het pasgetrouwde stel financiële vrijheid. De prijs? Een nacht vol passie met Daphne. De beloning: een miljoen. Een onvoorstelbaar dilemma. Is Daphne te koop? Wat de oplossing voor hun geldproblemen lijkt, brengt veel meer teweeg dan ze ooit konden vermoeden.

De gelijknamige Hollywood-film uit 1993 met Robert Redford en Demi Moore was een ware kaskraker en deed het nodige stof opwaaien. Want het gegeven zet u natuurlijk aan het denken: wat zou u doen in zo’n situatie?

Met de BankGiro Loterij VIP-KAART krijgt u 20% korting op kaarten vanaf € 21,-. Gebruik de actiecode BGLVIP1617 en kies vervolgens voor de 'BGL-VIP'-kaart. Vergeet niet uw VIP-KAART mee te nemen. Aanvang: 20:00 uur.

Praktische informatie

Locatie: Stadsschouwburg Nijmegen
Adres: Keizer Karelplein 32h, Nijmegen
Wanneer: 25 oktober 2016
Telefoonnummer: 024 322 11 00
Website: www.stadsschouwburgendevereeniging.nl

Andere activiteiten op dezelfde locatie

Notenkraker
Dans, Nijmegen

Klassieke uitvoering van het Charkov Staats Ballet met Kerstmis in Nijmegen.

Lees meer »
Nationele Toneel - RACE
Theater, Nijmegen

Advocatenshow over racisme en leugens in Nijmegen.

Lees meer »
De Grote Plons
Familie, Nijmegen

Avontuurlijke familiemusical naar de Nickolodeon serie. In Nijmegen.

Lees meer »

Mogelijk ook interessant voor u?

© 2016 De vergunning voor de loterij is afgegeven door de Kansspelautoriteit onder kenmerk 8788 d.d. 25/11/2014. 18+ Speel bewust