Korting

Theater Zaantheater Zaandam 21 okt
Sluit venster x

Reserveer online via www.zaantheater.nl

Intouchables

Intouchables was een enorme filmhit en veroverde de harten van talloze bioscoopbezoekers. Alleen al in Nederland zagen meer dan 1,2 miljoen mensen de film.

Deze tragikomedie vertelt het waargebeurde verhaal van de vriendschap tussen de geheel verlamde miljonair Philippe en de uit de banlieues afkomstige ex-gedetineerde Driss. Ook in het theater kunt u nu genieten van de ontroerende ontmoeting tussen twee werelden.

De schatrijke Philippe (Huub Stapel), die door een val bij het paragliden een hoge dwarslaesie heeft opgelopen, vecht tegen een leven van verzorging, medelijden en passiviteit. De straatarme Driss (Cyriel Guds), die zijn leven lang nog niet een echte baan heeft gehad, vecht tegen een leven van uitzichtloosheid, criminaliteit en gevangenisstraf. Driss wordt de persoonlijk verzorger van Philippe. Ze zoeken samen het avontuur, leren van elkaar en ontdekken ieder op een heel eigen manier de liefde. Ze maken dingen mee, die ze nog nooit eerder meegemaakt hebben. Ze genieten en hebben pijn. Ze leven.

Huub Stapel speelt Philippe. Cyriel Guds, die nu nog op de toneelschool in Maastricht zit, speelt Driss. De gelauwerde acteur en het ontluikend talent samen op de planken. Dick van den Heuvel en Peter de Baan schrijven het script en de Baan regisseert het ook.

Met de BankGiro Loterij VIP-KAART krijgt u € 2,50 korting op 1e en 2e-rangskaarten vanaf € 28,70. Selecteer in het bestelproces de kaartsoort VIP. Vergeet niet uw VIP-KAART mee te nemen naar de voorstelling.

Beeld: Joep van Bennekom

Praktische informatie

Locatie: Zaantheater
Adres: Nicolaasstraat 3, Zaandam
Wanneer: 21 oktober 2016
Telefoonnummer: 0900 3344553
Website: www.zaantheater.nl

Andere activiteiten op dezelfde locatie

Orkater - Distel
Theater, Zaandam

Orkater speelt Distel; over de verstikkende omhelzing die familie heet.

Lees meer »
Jakop Ahlbom - Swan Lake
Dans, Zaandam

Theatermaker Jakop Ahlbom maakt zijn eerste dansvoorstelling gebaseerd op Het Zwanenmeer.

Lees meer »
Eeuwig vlees
Theater, Zaandam

Matroesjka is hét technocabaretduo van Nederland.

Lees meer »

Mogelijk ook interessant voor u?

© 2016 De vergunning voor de loterij is afgegeven door de Kansspelautoriteit onder kenmerk 8788 d.d. 25/11/2014. 18+ Speel bewust