15% Korting

Theater Theater Gooiland Hilversum 26 okt
Sluit venster x

Reserveer online via www.gooilandtheater.nl

Intouchables

Intouchables was een enorme filmhit en veroverde de harten van talloze bioscoopbezoekers. Alleen al in Nederland zagen meer dan 1,2 miljoen mensen de film.

Deze tragikomedie vertelt het waargebeurde verhaal van de vriendschap tussen de geheel verlamde miljonair Philippe en de uit de banlieues afkomstige ex-gedetineerde Driss. Ook in het theater kunt u nu genieten van de ontroerende ontmoeting tussen twee werelden.

De schatrijke Philippe (Huub Stapel), die door een val bij het paragliden een hoge dwarslaesie heeft opgelopen, vecht tegen een leven van verzorging, medelijden en passiviteit. De straatarme Driss (Cyriel Guds), die zijn leven lang nog niet een echte baan heeft gehad, vecht tegen een leven van uitzichtloosheid, criminaliteit en gevangenisstraf. Driss wordt de persoonlijk verzorger van Philippe. Ze zoeken samen het avontuur, leren van elkaar en ontdekken ieder op een heel eigen manier de liefde. Ze maken dingen mee, die ze nog nooit eerder meegemaakt hebben. Ze genieten en hebben pijn. Ze leven.

Huub Stapel speelt Philippe. Cyriel Guds, die nu nog op de toneelschool in Maastricht zit, speelt Driss. De gelauwerde acteur en het ontluikend talent samen op de planken. Dick van den Heuvel en Peter de Baan schreven het script en de Baan regisseerde het ook.

Met de BankGiro Loterij VIP-KAART krijgt u 15% korting op kaarten van € 35,- excl. servicekosten. Gebruik in het bestelproces de actiecode 'BGLVIP'. Vergeet niet uw VIP-KAART mee te nemen naar de voorstelling.

Beeld: Janita Sassen

Praktische informatie

Locatie: Theater Gooiland
Adres: Emmastraat 2, Hilversum
Wanneer: 26 oktober 2016
Telefoonnummer: 035 744 0115
Website: www.gooilandtheater.nl

Andere activiteiten op dezelfde locatie

Jon van Eerd
Theater, Hilversum

Jon van van Eerd is gierend grappig, dwaas en hartveroverend als babysittende Harrie.

Lees meer »
Peter Pannekoek - Zacht van binnen
Cabaret, Hilversum

Een geslaagde mix van comedy en theatrale vertelling over angst, in Theater Gooiland.

Lees meer »
Bastiaan Ragas - Dan maar in therapie
Theater, Hilversum

Een mix van cabaret, comedy, muziektheater en het leven zelf in Theater Gooiland.

Lees meer »

Mogelijk ook interessant voor u?

© 2016 De vergunning voor de loterij is afgegeven door de Kansspelautoriteit onder kenmerk 8788 d.d. 25/11/2014. 18+ Speel bewust