€ 2,- Korting

Dans Theater Twee Hondjes Hellevoetsluis 28 okt
Sluit venster x

Reserveer online via www.theatertweehondjes.nl

ISH – Ignite-explosion

Alles is energie. Onze spieren spannen zich aan en de aarde raast door de ruimte. Kleine stroomstootjes schieten door ons brein, schreeuwen tegen ons lichaam dat we willen rennen. De lucifer ontsteekt in een felle vlam. Energie is alles.

Dansvoorstelling IGNITE gaat over de oorsprong van energie. Filosofen, wetenschappers en gelovigen van allerlei godsdiensten schreven boeken vol met ingewikkelde theorieën en poëtische verhalen. IGNITE is een inspirerende voorstelling waar het publiek zonder twijfel de zaal vol energie verlaat.

IGNITE is een voorstelling van choreograaf Shailesh Bahoran in de serie ISH Nieuwe Makers. Hij heeft zich naast zijn imposante carrière als danser de afgelopen jaren bewezen als een bevlogen en getalenteerd maker. Om die reden is hij de ISH Nieuwe Maker van 2016.

Met de BankGiro Loterij VIP-KAART krijgt u € 2,- korting op kaarten vanaf € 17,-. Kaarten koopt u op vertoon van uw VIP-KAART aan de kassa.

Praktische informatie

Locatie: Theater Twee Hondjes
Adres: Opzoomerlaan 106, Hellevoetsluis
Wanneer: 28 oktober 2016
Telefoonnummer: 0181 310 473
Website: www.theatertweehondjes.nl

Mogelijk ook interessant voor u?

© 2016 De vergunning voor de loterij is afgegeven door de Kansspelautoriteit onder kenmerk 8788 d.d. 25/11/2014. 18+ Speel bewust