50% Korting

Muziek Janskerk Utrecht 10 dec - 22 dec
Sluit venster x

Christmas Baroque Concert

Barok-specialist Pieter Jan Leusink brengt met The Bach Choir & Orchestra het 'Christmas Baroque Concert'. Geniet van de mooiste kerstcomposities uit de barok, waaronder 'Winter' uit Vivaldi's Vier Jaargetijden, een a capella vertolking van 'Stille Nacht' en beroemde delen uit Händels Messiah, waarbij de bas aria ‘The trumpet shall sound’ en het meesterlijke ‘Hallelujah’ zullen niet ontbreken.

De engelse bas Andrew Slater is de muzikale verteller in het ontroerende verhaal van de Drie Koningen waarbij het koor op de achtergrond verstillend het lied “Wie schön leuchtet den Morgenstern’ laat klinken. Sopraan Olga Zinovieva neemt u mee in hogere sferen in Bachs virtuoze aria: ‘Jauchzet Gott in allen Landen’.

Bachs Weihnachts Oratorium is de ultieme kerstcompositie. De drie natuurtrompetten schallen in ‘Herr, wenn die stolzen Feinden’ hun feestelijke klanken in de prachtige akoestiek van de eeuwenoude kerken en in Het Koninklijk Concertgebouw in Amsterdam.

Concertdata
zaterdag 10 december  Utrecht            Janskerk 19.30
woensdag 14 december  Utrecht           Janskerk 19.30
vrijdag 16 december  Groningen      Martinikerk 19.30
zondag 18 december  Amsterdam    Concertgebouw 14.15
dinsdag 20 december  Naarden          Grote Kerk 19.30
woensdag 21 december  Rotterdam      Laurenskerk 19.30

Met de BankGiro Loterij VIP-KAART krijgt u 50% korting op kaarten van € 80,-. U betaalt € 40,- (Concertgebouw € 42,50 inclusief consumpties) en krijgt gratis een CD. Kaarten bestelt u via de link, voer bij het bestelproces de code BGL in. Vergeet niet uw VIP-KAART mee te nemen.

Praktische informatie

Locatie: Janskerk
Adres: Janskerkhof 26, Utrecht
Wanneer: 10 december 2016
Tot en met: 22 december 2016
Website: www.pieterjanleusink.nl/bankgiro

Andere activiteiten op dezelfde locatie

Gevleugelde Kerstconcerten
Muziek, Utrecht

Cor Bakker en Louis van Dijk brengen met The Bach Choir een prachtig kerstconcert. Op vijf locaties!

Lees meer »

Mogelijk ook interessant voor u?

© 2016 De vergunning voor de loterij is afgegeven door de Kansspelautoriteit onder kenmerk 8788 d.d. 25/11/2014. 18+ Speel bewust