20% Korting

Muziek Stadsschouwburg Nijmegen Nijmegen 1 okt
Sluit venster x

Jenny Arean & Marijn Brouwers

Jenny Arean Marijn Brouwers brengen op 1 oktober hun mooiste nummers ten gehore in Stadsschouwburg De Vereeniging. In een sprankelend muzikaal programma hoort u Jenny’s eigen favorieten en spiksplinternieuwe liedjes voor en door Marijn.

Jenny Arean is een van onze allergrootste chansonnières, met een oeuvre dat van onschatbare waarde is. Zij maakte liedjes als ‘Joodse vrouw’, ‘Zing dan’, ‘Vluchten kan niet meer’ en ‘Amsterdams parfum’ tot tijdloze kleinkunstklassiekers. Marijn Brouwers oogstte de afgelopen seizoenen veel lof met theatrale odes aan Frans Halsema en Charles Aznavour. Trouw noemde hem “een fantastische zanger die je meeneemt in het verhaal van het lied”.

Jenny en Marijn kennen elkaar uit de musical ‘Foxtrot’ uit 2001. Al zongen ze toen maar vijf regeltjes samen, het smaakte naar meer. Vijftien jaar later staan ze opnieuw samen op het toneel voor een sprankelend theaterconcert met Jenny’s eigen favorieten en nieuwe liedjes van onder meer George Groot, Ivo de Wijs en Marijn zelf.

Met de BankGiro Loterij VIP-KAART krijgt u 20% korting op alle kaarten vanaf € 21,-. Gebruik de actiecode BGLVIP1617 en kies vervolgens voor de 'BGL-VIP'-kaart. Vergeet niet uw VIP-KAART mee te nemen naar de voorstelling. Aanvang: 20:00 uur.

Beeld: Bob Bronshoff

Praktische informatie

Locatie: Stadsschouwburg Nijmegen
Adres: Keizer Karelplein 32h, Nijmegen
Wanneer: 1 oktober 2016
Telefoonnummer: 024 322 11 00
Website: www.stadsschouwburgendevereeniging.nl

Andere activiteiten op dezelfde locatie

Nationele Toneel - RACE
Theater, Nijmegen

Advocatenshow over racisme en leugens in Nijmegen.

Lees meer »
NUHR - Draai het eens om
Cabaret, Nijmegen

Eén van de beste en geestigste shows van NUHR, in Nijmegen.

Lees meer »
Wim Daniëls - Associëren
Cabaret, Nijmegen

Taalanalyses, droge humor en gedachtekronkels, in Nijmegen.

Lees meer »

Mogelijk ook interessant voor u?

© 2016 De vergunning voor de loterij is afgegeven door de Kansspelautoriteit onder kenmerk 8788 d.d. 25/11/2014. 18+ Speel bewust