€ 25,- Korting

Musical verschillende locaties 14 dec - 6 feb
Sluit venster x

Ga naar www.eventim.nl

Jesus Christ Superstar

Nog éénmaal kunt u erbij zijn! De internationale rockopera Jesus Christ Superstar wist in 2015 tienduizenden harten te veroveren. Op speciaal verzoek van niemand minder dan ‘Jezus’ Ted Neeley komt het muzikale meesterwerk van Andrew Lloyd Webber en Tim Rice nog éénmaal naar Nederland. Deze grootse Engelstalige productie van Jesus Christ Superstar, geregisseerd door Massimo Piparo, is geïnspireerd op de gelijknamige film uit 1973 waarin Ted Neeley ook schitterde in de rol van Jezus.

De wereldberoemde rockopera vertelt het verhaal over de laatste week uit het leven van Jezus, gezien door de ogen van zijn beste vriend en verrader Judas. Het muzikale meesterwerk van Andrew Lloyd Webber, de aangrijpende teksten van Tim Rice en de doorgewinterde Ted Neeley vormen samen een (bijna) heilige drie-eenheid. Een ervaring om nooit te vergeten en een unieke kans om de 73-jarige Ted Neeley in de rol van zijn leven te zien.

"Neely onbetwistbaar middelpunt van de show (...) Hard, stoer en geen zoetsappigheid" - De Volkskrant

"Overdonderende show met een superstrakke rockband, wervelende dansers en uitstekende zangers" - Vrij Nederland

De voorstelling wordt gespeeld in Amsterdam RAI en in World Forum Den Haag.

Met uw BankGiro Loterij VIP-KAART krijgt u € 25,- korting op kaarten vanaf € 49,- (rang 1 t/m 4) en € 20,- op Golden Seats van € 89,-. Per VIP-KAART kunt u meerdere kaarten met korting bestellen. Reserveringskosten bedragen € 5,50 per ticket. Kaarten bestelt u via de link. Let erop dat JCS op meerdere locaties plaatsvindt. De adviesleeftijd die gehanteerd wordt is 12 jaar en ouder. Vergeet niet uw VIP-KAART mee te nemen naar de voorstelling.

Praktische informatie

Locatie: verschillende locaties
Wanneer: 14 december 2016
Tot en met: 6 februari 2017

Mogelijk ook interessant voor u?

© 2017 BankGiro Loterij N.V. De vergunning voor de loterij is afgegeven door de Kansspelautoriteit onder kenmerk 10235 d.d. 23/12/2016. 18+ Speel bewust