€ 2,50 Korting

Muziek De Oosterpoort Groningen 22 okt
Sluit venster x

Reserveer online via www.de-oosterpoort.nl

Jimmy LaFave

Jimmy LaFave zorgt voor een avond authentieke country in De Oosterpoort! De Amerikaanse artiest heeft in ruim dertig jaar tijd een indrukwekkende discografie opgebouwd. De muziek van de Texaanse singer-songwriter is diepgeworteld in de country, met sterke invloeden van blues, rock en folk, met zijn stem als grootste troef: net als songs krachtig en breekbaar tegelijk.

LaFave heeft zich het grootste deel van zijn leven toegewijd aan het maken van muziek. Als jonge jongen in Texas raakte hij geïnspireerd door songwriters uit de traditie van Woody Guthrie. Deze Oklahoma-roots hoor je nog steeds duidelijk in zijn geluid.

Na eerdere optredens in De Oosterpoort – onder meer tijdens TakeRoot 2013 – komt LaFave opnieuw naar Groningen, met het vorig jaar verschenen en goed ontvangen album ‘The Night Tribe’ in zijn bagage.

Met de BankGiro Loterij VIP-KAART krijgt u € 2,50 korting op kaarten van € 16,-, excl. servicekosten. Gebruik in het bestelproces de actiecode BGL. Let wel: zolang de voorraad strekt. Vergeet niet uw VIP-KAART mee te nemen.

Praktische informatie

Locatie: De Oosterpoort
Adres: Trompsingel 27, Groningen
Wanneer: 22 oktober 2016
Telefoonnummer: 050 36 803 68
Website: www.de-oosterpoort.nl

Andere activiteiten op dezelfde locatie

Ben van Gelder Quintet
Muziek, Groningen

Unieke sound van jazzsaxofonist met zijn kwintet in De Oosterpoort.

Lees meer »
Missa Solemnis (Beethoven)
Muziek, Groningen

Beethovens meesterwerk wordt door twee orkesten uitmuntend neergezet in De Oosterpoort.

Lees meer »
40UP
Muziek, Groningen

Spetterend dansfeest voor 40-plussers met dansbare klassiekers en moderne hits.

Lees meer »

Mogelijk ook interessant voor u?

© 2016 De vergunning voor de loterij is afgegeven door de Kansspelautoriteit onder kenmerk 8788 d.d. 25/11/2014. 18+ Speel bewust