€ 3,- Korting

Theater Theater Dakota Den Haag 25 mrt
Sluit venster x

Karsu – Play my Strings

Karsu, de jonge Nederlandse zangeres en songwriter met Turkse roots, begon haar muzikale carrière als klassiek pianiste. Later ontwikkelde ze een interesse in jazz, pop en Turkse muziek en zo ontstond haar huidige sound: een geheel eigen blend van al deze stijlen.

Met de voorstelling 'Play my strings' neemt Karsu u mee terug naar haar begintijd. De liedjes van de albums Live aan ‘t IJ, Confession en Colors heeft Karsu speciaal voor deze theatertour voorzien van een licht klassiek jasje, met nieuwe arrangementen voor strijkers. Daarnaast speelt ze liedjes die al net zo oud zijn als de vleugel waar ze op speelt, maar nog nooit de bühne hebben gehaald. En als kers op de taart verrast Karsu u met nieuw werk.

Laat u meevoeren door Karsu's energie en emotie, de muziek en anekdotes van haar bruisende internationale leven als muzikant. Haar indrukwekkende stem, in combinatie met de klanken van piano en strijkers, zal u nog lang bijblijven.

Met de BankGiro Loterij VIP-KAART krijgt u € 3,- korting kaarten vanaf € 18,-. Kaarten bestelt u via de link, vul tijdens het bestelproces de actiecode BankGiro VIPS in. Vergeet niet om altijd uw VIP-KAART mee te nemen naar de voorstelling.

Praktische informatie

Locatie: Theater Dakota
Adres: Zuidlarenstraat 57, Den Haag
Wanneer: 25 maart 2017
Telefoonnummer: 070 326 5509
Website: www.theaterdakota.nl

Andere activiteiten op dezelfde locatie

Een fado voor mijn vader
Theater, Den Haag

Leer Fernando écht kennen als briljant componist, tekstschrijver, zanger en gitarist.

Lees meer »
Geboren met ervaring
Theater, Den Haag

Een ontroerend eerlijke en vooral grappige voorstelling van een vrouw die je móét zien.

Lees meer »

Vergelijkbaar aanbod

© 2017 BankGiro Loterij N.V. De vergunning voor de loterij is afgegeven door de Kansspelautoriteit onder kenmerk 10235 d.d. 23/12/2016. 18+ Speel bewust