€ 2,- korting

Film Kinepolis Groningen
Sluit venster x

Kinepolis Groningen

Kinepolis Groningen, voorheen Wolff, is de grootste bioscoop van Noord-Nederland. Met bijna 1900 stoelen verdeeld over tien zalen is het aanbod enorm en zit er altijd wel iets voor u bij. Naast uitstekende beeld- en geluidstechniek beschikken de zalen over comfortabele stoelen met veel beenruimte. Vóór de film kunt u van donderdag t/m zondag een hapje eten in het restaurant Eat & Drink dat in de bioscoop gevestigd is. Daar kunt u de hele week door natuurlijk ook de film nabespreken met een drankje.

Met uw VIP-KAART krijgt u €2,- korting op max. vier reguliere tickets. Voor o.a. extra lange vertoningen of 3D-films betaalt u een extra toeslag. De korting is alleen van maandag tot en met vrijdagmiddag geldig, niet in combinatie met andere kortingsacties, evenementen, speciale voorstellingen of besloten voorstellingen en niet geldig tijdens vakanties. Vergeet niet uw VIP-KAART mee te nemen!

Bezoek de website voor het actuele aanbod.

Praktische informatie

Locatie: Kinepolis
Adres: Boumaboulevard 53, Groningen
Telefoonnummer: 050 750 42 00
Website: kinepolis.nl

Vergelijkbaar aanbod

© 2017 BankGiro Loterij N.V. De vergunning voor de loterij is afgegeven door de Kansspelautoriteit onder kenmerk 10235 d.d. 23/12/2016. 18+ Speel bewust