€ 5,- Korting

Theater Koninklijke Schouwburg Den Haag 8 dec
Sluit venster x

Ga naar www.ks.nl

Tg. Oostpool - Demonen

Wat begint als een spontane borrel met de buren mondt uit in een chaotische avond vol onderdrukte angsten, fantasieën en frustraties. De Zweedse toneelauteur Lars Norén (1944) schreef met 'Demonen' een scherp relatiedrama rond herkenbare thema's. Marcus Azzini regisseert Daan Schuurmans en Kirsten Mulder in deze eigentijdse ‘Who’s Afraid of Virginia Woolf’. 

Twee stellen, richting de veertig, brengen samen de avond door. Gastheer en -vrouw Frank en Katarina zijn kinderloos, in hun huwelijk balancerend op de grens van hechting en verstikking. Jenna en Tomas zijn de onderburen, ouders van twee jonge kinderen. Hun ouders hebben zorg nodig, tegelijkertijd dringt de aandacht voor een nieuwe generatie zich op. Hoe geef je het leven door? Hoe blijf je een leven lang samen? Het vinden van de liefde is één ding, de liefde behouden is echter minstens zo complex. 

Met de BankGiro Loterij VIP-KAART krijgt u
5,- korting op de 1e, 2e en 3e rang kaarten vanaf € 16,75, zo lang de voorraad strekt. Vul bij de aanschaf van kaarten de actiecode BGL2016 in en kies voor prijstype 'reductie'. Vergeet niet uw VIP-KAART mee te nemen.

Praktische informatie

Locatie: Koninklijke Schouwburg
Adres: Korte Voorhout 3, Den Haag
Wanneer: 8 december 2016
Telefoonnummer: 0900 345 67 89
Website: www.ks.nl

Andere activiteiten op dezelfde locatie

Het Nationale Toneel - RACE
Theater, Den Haag

Een spannende advocatenshow over (positieve) discriminatie in de Koninklijke Schouwburg.

Lees meer »
Swan Lake
Dans, Den Haag

Het Zwanenmeer in een nieuw jasje in de Koninklijke Schouwburg.

Lees meer »
Ouds & Nieuws Show 2016
Theater, Den Haag

Het leukste alternatief voor de oudejaarsconference! In de Koninklijke Schouwburg.

Lees meer »

Mogelijk ook interessant voor u?

© 2016 De vergunning voor de loterij is afgegeven door de Kansspelautoriteit onder kenmerk 8788 d.d. 25/11/2014. 18+ Speel bewust