€ 5,- Korting

Theater Koninklijke Schouwburg Den Haag 31 dec
Sluit venster x

Reserveer online via www.ks.nl

Ouds & Nieuws Show 2016

Leuker dan De Lama’s ooit waren, scherper dan Dit Was Het Nieuws en net zo schrijnend als het beste uit Koefnoen. De Ouds & Nieuws Show van Het Zuidelijk Toneel & Het Utrechts Toneel is het leukste alternatief voor de oudejaarsconference!

Voor het derde jaar op een rij blikt een team van schrijvers, acteurs en muzikanten terug op een krankzinnig, bomvol jaar. 365 dagen, gevangen in een verzameling hilarische sketches, messcherpe scènes, rauwe gedichten, satirische liedjes en aangrijpende columns. Een doortastende knipoog naar 12 maanden journalistiek; verfrissend als de smeltende poolkappen, onthullend als een politiek rapport. Voor één avondje een piepklein beetje orde in de waan van de dag.

Atypische, frisse oudejaarsconference van een elftal schrijvers, acteurs en muzikanten. (…) Enorme variatie, originele invalshoeken en improvisatie op hoog niveau.” - de Volkskrant

Met de BankGiro Loterij VIP-KAART krijgt u
5,- korting op de 1e, 2e en 3e rang kaarten vanaf € 12,50, zo lang de voorraad strekt. Vul bij de aanschaf van kaarten de actiecode BGL2016 in en kies voor prijstype 'reductie'. Vergeet niet uw VIP-KAART mee te nemen.

Praktische informatie

Locatie: Koninklijke Schouwburg
Adres: Korte Voorhout 3, Den Haag
Wanneer: 31 december 2016
Telefoonnummer: 0900 345 67 89
Website: www.ks.nl

Andere activiteiten op dezelfde locatie

Bint
Theater, Den Haag

Toneelversie van het beste boek van Bordewijk in de Koninklijke Schouwburg.

Lees meer »
Dolfje Weerwolfje (6+)
Familie, Den Haag

Hartverwarmende familiemusical naar het boek van Paul van Loon. In Den Haag.

Lees meer »
Harrie let op de kleintjes
Theater, Den Haag

Hilarische show met Jon van Eerd in de Koninklijke Schouwburg.

Lees meer »

Mogelijk ook interessant voor u?

© 2016 De vergunning voor de loterij is afgegeven door de Kansspelautoriteit onder kenmerk 8788 d.d. 25/11/2014. 18+ Speel bewust