€ 5,- Korting

Theater Koninklijke Schouwburg Den Haag 1 nov - 29 dec
Sluit venster x

Ga naar www.ks.nl

Het Nationale Toneel - RACE

In de Koninklijk Schouwburg ziet u RACE, een razendsnelle en spannende advocatenshow over de vernietigende gevolgen van (positieve) discriminatie, uitgevoerd door het Nationale Toneel.

Twee gehaaide topadvocaten – de één zwart, de ander wit – worden benaderd door de rijke, witte zakenman Charles Strickland. Hij wordt ervan beschuldigd een zwart kamermeisje te hebben aangerand in een hotel. Terwijl de media hem al hebben berecht als ‘seksist’ en ‘racist’, blijft hij volhouden onschuldig te zijn. Als de zwarte stagiaire Susan zich iets teveel met de zaak bemoeit, barst op het advocatenkantoor een vlijmscherpe strijd los. Schuld, seks, leugens en ras vormen een venijnige cocktail. Hoe zwart-wit is deze zaak eigenlijk?

In 2009 schreef David Mamet dit heftige – en succesvolle – toneelstuk met provocatieve humor en snelle dialogen. Regisseur Eric de Vroedt ensceneert RACE, zijn debuut als artistiek leider van het Nationale Toneel, als een visueel spektakel met dubbelzinnige songs.

Met de BankGiro Loterij VIP-KAART krijgt u5,- korting op de 1e, 2e en 3e rang kaarten vanaf 16,75, zo lang de voorraad strekt. Vul bij de aanschaf van kaarten de actiecode BGL2016 in en kies voor prijstype 'reductie'. Vergeet niet uw VIP-KAART mee te nemen.

Beeld:
Barrie Hullegie

Praktische informatie

Locatie: Koninklijke Schouwburg
Adres: Korte Voorhout 3, Den Haag
Wanneer: 1 november 2016
Tot en met: 29 december 2016
Telefoonnummer: 0900 345 67 89
Website: www.ks.nl

Andere activiteiten op dezelfde locatie

Harrie let op de kleintjes
Theater, Den Haag

Hilarische show met Jon van Eerd in de Koninklijke Schouwburg.

Lees meer »
Het verzamelde werk van William Shakespeare
Theater, Den Haag

Een must voor iedereen die van Shakespeare, theater en humor houdt.

Lees meer »
André Kuipers - Ruimtevaartcollege
Theater, Den Haag

Een unieke kijk in het leven van een astronaut in de Koninklijke Schouwburg.

Lees meer »

Mogelijk ook interessant voor u?

© 2016 De vergunning voor de loterij is afgegeven door de Kansspelautoriteit onder kenmerk 8788 d.d. 25/11/2014. 18+ Speel bewust