€ 5,- Korting

Theater Koninklijke Schouwburg Den Haag 10 nov
Sluit venster x

Reserveer online via www.ks.nl

Winterbloemen

'Winterbloemen' is een indringende nieuwe voorstelling van Theatergroep Suburbia over vriendschap, levensdrift en eindigheid. Gespeeld door een ijzersterke cast: Susan Visser, Anneke Blok, Lotje van Lunteren en Astrid van Eck. 

Vier vriendinnen zijn op weg naar een luxe wellnessoord in de Ardennen. Ze gaan een feestelijke punt zetten achter een emotionele periode van een van hen. Hun auto’s knallen echter op elkaar in een sneeuwstorm en raken total loss. Wonder boven wonder zijn ze zelf ongedeerd. Nu is het wachten op verlossing. Als die ooit komt, tenminste. Het wordt een gedenkwaardige en bewogen nacht waarin zo goed als niets van het leven onbesproken blijft.

'Winterbloemen' is een aangrijpende en hilarische theatervoorstelling over onvervulde verlangens. De tekst is van Peer Wittenbols en het stuk wordt geregisseerd door Rob Ligthert.

Met de BankGiro Loterij VIP-KAART krijgt u5,- korting op de 1e, 2e en 3e rang kaarten vanaf € 18,75, zo lang de voorraad strekt. Vul bij de aanschaf van kaarten de actiecode BGL2016 in en kies voor prijstype 'reductie'. Vergeet niet uw VIP-KAART mee te nemen.

Praktische informatie

Locatie: Koninklijke Schouwburg
Adres: Korte Voorhout 3, Den Haag
Wanneer: 10 november 2016
Telefoonnummer: 0900 345 67 89
Website: www.ks.nl

Andere activiteiten op dezelfde locatie

Harrie let op de kleintjes
Theater, Den Haag

Hilarische show met Jon van Eerd in de Koninklijke Schouwburg.

Lees meer »
Het verzamelde werk van William Shakespeare
Theater, Den Haag

Een must voor iedereen die van Shakespeare, theater en humor houdt.

Lees meer »
Bint
Theater, Den Haag

Toneelversie van het beste boek van Bordewijk in de Koninklijke Schouwburg.

Lees meer »

Mogelijk ook interessant voor u?

© 2016 De vergunning voor de loterij is afgegeven door de Kansspelautoriteit onder kenmerk 8788 d.d. 25/11/2014. 18+ Speel bewust