2 pers. Gratis

Museum Kunsthal Rotterdam Rotterdam

Kunsthal Rotterdam

Op vertoon van uw BankGiro Loterij VIP-KAART heeft u tijdens de tentoonstelling van Peter Lindbergh — A Different Vision on Fashion Photography van 10 september 2016 tot 12 februari 2017 gratis toegang voor twee personen tot de Kunsthal.

Bent u benieuwd naar de tentoonstelling 'Peter Lindbergh - A Different Vision on Fashion Photography'? Bekijk dan hieronder de trailer!


De Kunsthal Rotterdam is een icoon in de moderne architectuur. Jaarlijks bezoeken architectuurliefhebbers uit de hele wereld het gebouw, dat ontworpen is door Rem Koolhaas.

De Kunsthal heeft geen eigen collectie en maakt jaarlijks 25 tentoonstellingen samen met partners. Die tentoonstellingen gaan over zeer uiteenlopende onderwerpen. Van dino’s en Japanse schilderingen tot James Bond en 70 Jaar Beatrix. In het verleden werd er ook aandacht besteedt aan Andy Warhol, Chuck Close en Arne Quinze. Er zijn altijd meerdere exposities te zien, waardoor bezoekers een veelzijdige dag hebben.

Peter Lindbergh
Tot en met 12 februari een spectaculair overzicht van het oeuvre van Peter Lindbergh, een van de meest invloedrijke modefotografen van de afgelopen veertig jaar. Sinds de jaren tachtig is Lindberghs pure zwart-wit fotografie beeldbepalend voor de ontwikkeling van de modefotografie. De tentoonstelling bevat niet eerder getoonde beelden, persoonlijke aantekeningen, storyboards, rekwisieten, polaroidfoto's, contactafdrukken, films en monumentale afdrukken.

Beeld: Peter Lindbergh (Courtesy of Peter Lindbergh, Paris / Gagosian Gallery)

Praktische informatie

Locatie: Kunsthal Rotterdam
Adres: Westzeedijk 341, Rotterdam
Telefoonnummer: 010 440 03 01
Website: www.kunsthal.nl

Mogelijk ook interessant voor u?

© 2017 BankGiro Loterij N.V. De vergunning voor de loterij is afgegeven door de Kansspelautoriteit onder kenmerk 10235 d.d. 23/12/2016. 18+ Speel bewust