2 pers. Gratis

Museum Kunsthal Rotterdam Rotterdam

Kunsthal Rotterdam

Met uw BankGiro Loterij VIP-KAART heeft u tijdens de tentoonstelling van Peter Lindbergh — A Different Vision on Fashion Photography van 10 september 2016 tot 12 februari 2017 gratis toegang voor twee personen tot de Kunsthal. U hoeft hiervoor niet te reserveren, op vertoon van uw BankGiro Loterij VIP-KAART mag u met twee personen gratis naar binnen. Staat er een rij? Vergeet er dan niet langs te lopen. BankGiro Loterij VIP-KAARThouders mogen direct doorlopen naar de kassa.

De Kunsthal Rotterdam is een icoon in de moderne architectuur. Jaarlijks bezoeken architectuurliefhebbers uit de hele wereld het gebouw, dat ontworpen is door Rem Koolhaas.

De Kunsthal heeft geen eigen collectie en maakt jaarlijks 25 tentoonstellingen samen met partners. Die tentoonstellingen gaan over zeer uiteenlopende onderwerpen. Van dino’s en Japanse schilderingen tot James Bond en 70 Jaar Beatrix. In het verleden werd er ook aandacht besteedt aan Andy Warhol, Chuck Close en Arne Quinze. Er zijn altijd meerdere exposities te zien, waardoor bezoekers een veelzijdige dag hebben.

Zo ziet u tot en met 12 februari een spectaculair overzicht van het oeuvre van Peter Lindbergh, een van de meest invloedrijke modefotografen van de afgelopen veertig jaar. Sinds de jaren tachtig is Lindberghs pure zwart-wit fotografie beeldbepalend voor de ontwikkeling van de modefotografie. De tentoonstelling bevat niet eerder getoonde beelden, persoonlijke aantekeningen, storyboards, rekwisieten, polaroidfoto's, contactafdrukken, films en monumentale afdrukken.

Tot en met 20 november 2016 ziet u ook 'De Zwaan van Rotterdam'. Deze tentoonstelling laat 20 jaar Erasmusbrug zien - hét beeldmerk van de stad. De tentoonstelling wordt samengesteld met het publiek aan de hand van inzendingen zoals waardevolle foto's, souvenirs, verhalen en unieke objecten van de Erasmusbrug.

Beeld: Peter Lindbergh (Courtesy of Peter Lindbergh, Paris / Gagosian Gallery)

Praktische informatie

Locatie: Kunsthal Rotterdam
Adres: Westzeedijk 341, Rotterdam
Telefoonnummer: 010 440 03 01
Website: www.kunsthal.nl

Mogelijk ook interessant voor u?

© 2016 De vergunning voor de loterij is afgegeven door de Kansspelautoriteit onder kenmerk 8788 d.d. 25/11/2014. 18+ Speel bewust