25% Korting

Dans Nationale Opera & Ballet Amsterdam 8 okt - 13 nov
Sluit venster x

Reserveer online via shop.operaballet.nl

La Bayadère

La Bayadère is de balletklassieker van het jaar! Wonderschone, pure dans die aan alle dansers de kans biedt om te schitteren.

Het Nationale Ballet danst de veelgeprezen versie van de voormalige Russische sterballerina Natalia Marakova, met daarin een van de beroemdste ‘witte aktes’ uit de balletgeschiedenis. Witte tutu’s en virtuoze dans; een avondvullend, grandioos ballet.

La Bayadère is een spectaculair liefdesverhaal vol passie, jaloezie, vergelding en vergeving. Deze choreografie over de liefde tussen de Indiase tempeldanseres Nikiya en de krijger Solor weet al bijna 140 jaar lang de harten van balletliefhebbers te veroveren. ‘Als je niet van La Bayadère houdt, houd je niet van ballet’, aldus de beroemde danscriticus Clive Barnes.

Met de BankGiro Loterij VIP-KAART krijgt u 25% korting op kaarten. Kaarten bestelt u via de link. Vul bij voorstelling 'La Bayadère' in, voer de promotiecode 'bglvip' in en kies vervolgens een voorstelling. Per VIP-KAART heeft u recht op max. 2 kaarten met korting. Zolang de voorraad strekt. Vergeet niet uw VIP-KAART mee te nemen.

Praktische informatie

Locatie: Nationale Opera & Ballet
Adres: Amstel 3, Amsterdam
Wanneer: 8 oktober 2016
Tot en met: 13 november 2016
Telefoonnummer: 020 - 551 8117
Website: www.operaballet.nl

Mogelijk ook interessant voor u?

© 2016 De vergunning voor de loterij is afgegeven door de Kansspelautoriteit onder kenmerk 8788 d.d. 25/11/2014. 18+ Speel bewust