€ 2,- Korting

Theater Theater Twee Hondjes Hellevoetsluis 26 nov
Sluit venster x

Reserveer online via www.theatertweehondjes.nl

Leonie Meijer – Naked

Dit keer met de voorstelling 'Naked': het vervolg op de ‘Luister Maar Live-tour’ die niet alleen bij haar fans, maar ook bij de theaterdirecties en critici een verpletterende indruk achterliet.

Dat ze één van de beste zangeressen van ons land is, was al enige tijd bekend, maar in het theater komen ook onverwachte kanten van haar talent naar boven. Leonie bleek al tijdens de 'Luister Maar Live - tour' tussen haar prachtige nummers door een onverwacht geestig, intelligent en ontroerend verhaal te kunnen vertellen. Een verhaal dat de persoonlijke anekdote ruimschoots oversteeg. Geen wonder dat de theaters onmiddellijk aandrongen op een vervolg.

In deze tweede theatertour ‘Naked’ laat Meijer zien hoe haar muzikale pad leidde tot het ontstaan van 'The Naked Sessions', haar derde album. Uiteraard zal ze haar bekende liedjes spelen, maar zeker ook nieuwe en verrassende songs, met zelfs een onverwacht uitstapje naar het Italiaans.

Begeleid door twee muzikanten neemt Leonie Meijer in ‘Naked’ het publiek wederom mee in een meeslepende vertelling die u niet mag missen.

Met de BankGiro Loterij VIP-KAART krijgt u € 2,- korting op kaarten vanaf € 16,-. Kaarten koopt u op vertoon van uw VIP-KAART aan de kassa.

Praktische informatie

Locatie: Theater Twee Hondjes
Adres: Opzoomerlaan 106, Hellevoetsluis
Wanneer: 26 november 2016
Telefoonnummer: 0181 310 473
Website: www.theatertweehondjes.nl

Mogelijk ook interessant voor u?

© 2016 De vergunning voor de loterij is afgegeven door de Kansspelautoriteit onder kenmerk 8788 d.d. 25/11/2014. 18+ Speel bewust