10% Korting

Theater Theater de Schalm Veldhoven 30 sep
Sluit venster x

Reserveer online via deschalm.com

#LIFE

OLDENOSBORN neemt u mee in haar absurde universum en laat u niet meer los. OLDENOSBORN (winnaar Cameretten 2014) bestormt de theaters met hun eerste avondvullende voorstelling #LIFE. Met een scherpe blik op hun omgeving én op zichzelf maken Lize van Olden en Victoria Osborn – beiden begin 30 – sketches die doodgewone en bizarre fenomenen uit deze tijd in een ander daglicht plaatsen.

In #LIFE buigt het duo zich over de grote vraag: ‘Hoe te leven?’ Ze gaan de strijd aan met het egocentrisme, de angst voor het cliché en het heimelijk verlangen naar een overzichtelijk leven. Naar zichzelf zoekende hipsters, multitaskende bakfietsmoeders en overspannen wereldverbeteraars passeren de revue. We zijn allemaal Bambi’s op het ijs, laten we dat omarmen.

Hilarisch, ontnuchterend, confronterend en troostend. “Een heel eigen veelbelovend nieuw damesduo” (uit het juryrapport 2014).

Met de BankGiro Loterij VIP-KAART krijgt u 10 % korting op kaarten vanaf € 16,-. Gebruik in het bestelproces de actiecode BGL. Vergeet uw VIP-KAART niet mee te nemen naar de voorstelling. Aanvang om 20:30 uur.

Praktische informatie

Locatie: Theater de Schalm
Adres: Meiveld 3, Veldhoven
Wanneer: 30 september 2016
Telefoonnummer: 040 253 35 78
Website: deschalm.com

Andere activiteiten op dezelfde locatie

Ne Me Quitte Pas
Dans, Veldhoven

De door Jacques Brel bezongen verloren liefde wordt verbeeld in een prachtige dansvoorstelling.

Lees meer »
Eva Crutzen
Cabaret, Veldhoven

Geestige en dynamische show vol kleine verrassingen in dialoog en spel van aanstormend talent Eva Crutzen.

Lees meer »
Kreutzersonate
Theater, Veldhoven

Sterk drama over passie en jaloezie in een huwelijk. Met Angela Schijf en haar echtgenoot Tom Van Landuyt.

Lees meer »

Mogelijk ook interessant voor u?

© 2016 De vergunning voor de loterij is afgegeven door de Kansspelautoriteit onder kenmerk 8788 d.d. 25/11/2014. 18+ Speel bewust