25% Korting

Dans Maas theater en dans | Podium Rotterdam 31 mrt
Sluit venster x

Ga naar www.maastd.nl

AYA en Dox - Guerilla

In onze commerciële wereld draait alles om geld en winst. Terwijl multinationals steeds rijker worden, groeit het leger arme sloebers. Waarom komt niemand hier tegen in opstand? In elke jongere huist een revolutie, maar waar willen ze eigenlijk voor strijden? 'Guerrilla' schotelt u een onoverkomelijk keuze voor: staan we er ieder voor zich alleen voor of is er iets om samen voor te strijden?  

Net als bij een guerrilla kan een revolutie niet slagen zonder de steun van de bevolking. Krijgen de jongeren het publiek op hun hand of is de verleiding van macht en rijkdom te groot? De dansers, acteurs en muzikanten onderzoeken in 'Guerilla' wat de begrippen protest, verzet en opstand vandaag de dag voor hen betekenen.

Met de BankGiro Loterij VIP-KAART krijgt u 25% korting op kaarten van € 14,-. Kaarten bestelt u via de link. Selecteer in het bestelproces het ticket 'VIP-KAART'. Vergeet niet uw VIP-KAART mee te nemen naar de voorstelling.

Praktische informatie

Locatie: Maas theater en dans | Podium
Adres: St. Jobsweg 3, Rotterdam
Wanneer: 31 maart 2017
Telefoonnummer: 010 - 7070430
Website: www.maastd.nl

Andere activiteiten op dezelfde locatie

Liefde XL
Theater, Rotterdam

Hartverwarmend danstheater over het raadsel 'liefde'. In Rotterdam.

Lees meer »

Mogelijk ook interessant voor u?

© 2017 BankGiro Loterij N.V. De vergunning voor de loterij is afgegeven door de Kansspelautoriteit onder kenmerk 10235 d.d. 23/12/2016. 18+ Speel bewust