25% Korting

Theater Maas theater en dans | Podium Rotterdam 25 jan - 27 jan
Sluit venster x

Ga naar www.maastd.nl

Liefde XL

Tijdens de voorstelling 'Liefde XL' wordt u meegenomen in het raadsel dat liefde heet. Hoe zou het zijn om echt in de schoenen van iemand anders te staan? Hoe doet je dat, empathie? Open gaan. Durven. Smelten. Liefde XL gaat over liefde in het kwadraat, voor jezelf, je vrienden, je familie (natuurlijk) maar ook voor gadgets en kleding. In een uitbundig fysiek spektakel oefenen acht performers de liefde. Klungelig, uitputtend en geduldig. Maar ook wild en virtuoos.

Liefde XL is hartverwarmend danstheater zonder gebruiksaanwijzing of happy end garantie van de makers van onder andere Voorjaarsoffer, Alice in Wonderland en Alleen op de wereld. Regisseur Moniek Merkx maakt ook Lief voor kleuters en Liefde, werktitel (8+).

Met de BankGiro Loterij VIP-KAART krijgt u 25% korting op kaarten van € 14,-. Kaarten bestelt u via de link. Selecteer in het bestelproces het ticket 'VIP-KAART'. Vergeet niet uw VIP-KAART mee te nemen naar de voorstelling.

Beeld: Noa Verhofstad

Praktische informatie

Locatie: Maas theater en dans | Podium
Adres: St. Jobsweg 3, Rotterdam
Wanneer: 25 januari 2017
Tot en met: 27 januari 2017
Telefoonnummer: 010 - 7070430
Website: www.maastd.nl

Andere activiteiten op dezelfde locatie

AYA en Dox - Guerilla
Dans, Rotterdam

Een rollercoaster van prikkelende dans en theater. In Rotterdam.

Lees meer »

Mogelijk ook interessant voor u?

© 2017 BankGiro Loterij N.V. De vergunning voor de loterij is afgegeven door de Kansspelautoriteit onder kenmerk 10235 d.d. 23/12/2016. 18+ Speel bewust