25% Korting

Theater Maas theater en dans | Podium Rotterdam 16 dec - 17 dec
Sluit venster x

Ga naar www.maastd.nl

Sell Me Your Secret (14+)

Heeft u geheimen? Geheimen die zo gevaarlijk of schandalig zijn dat niemand ze mag weten? Grote kans van niet. En als u niets te verbergen hebt, dan is het toch helemaal niet erg dat al uw gegevens toegankelijk zijn? Voor de overheid, voor bedrijven, voor vrienden, familie of vreemden. Of toch wel?

'Sell Me Your Secret' (SMYS) gaat over privacy. Wat onze gegevens ons en anderen waard zijn. En over wie dat zijn, die mensen die alles zo graag van ons willen weten. We ontdekken dat ons 'private ik' minder ongestoord denkt, voelt en fantaseert. Alles moet gedeeld. Zijn we paranoia als we vechten voor onze privacy of zal het allemaal zo'n vaart niet lopen?

In een mix van een theatervoorstelling en een goudeerlijk gezelschapsspel met het publiek gaat Maas Theater/Dans op zoek naar wat we wel en niet willen prijsgeven. Wanneer al die data een zegen zijn en wanneer een vloek.

“Gevat en gelikt spelen drie acteurs een spel met het publiek. Langzaam ontspint zich in Sell Me Your Secret echter een spel in een spel. (…) De drie acteurs dagen het publiek uit (…) Niek van der Horst is hilarisch als gedreven professor en gevat in zijn improvisaties richting publiek.” - de Volkskrant ****

Deze voorstelling is te zien op 16 en 17 december.

Met de BankGiro Loterij VIP-KAART krijgt u 25% korting op kaarten van € 14,-. Kaarten bestelt u via de link. Selecteer in het bestelproces het ticket 'VIP-KAART'. Vergeet niet uw VIP-KAART mee te nemen naar de voorstelling.

Praktische informatie

Locatie: Maas theater en dans | Podium
Adres: St. Jobsweg 3, Rotterdam
Wanneer: 16 december 2016
Tot en met: 17 december 2016
Telefoonnummer: 010 - 7070430
Website: www.maastd.nl

Andere activiteiten op dezelfde locatie

Liefde XL
Theater, Rotterdam

Hartverwarmend danstheater over het raadsel 'liefde'. In Rotterdam.

Lees meer »
Mijn (Bij)Vrouw
Theater, Rotterdam

Liefdevolle thriller en ode aan de polygamie, met Raymi Sambo. In Rotterdam.

Lees meer »
AYA en Dox - Guerilla
Dans, Rotterdam

Een rollercoaster van prikkelende dans en theater. In Rotterdam.

Lees meer »

Mogelijk ook interessant voor u?

© 2016 De vergunning voor de loterij is afgegeven door de Kansspelautoriteit onder kenmerk 8788 d.d. 25/11/2014. 18+ Speel bewust