20% Korting

Familie Madurodam Den Haag
Sluit venster x

Madurodam

Ontdek de grote verhalen van Nederland! In Madurodam beleeft u spelenderwijs waar een klein land groot in is. In het 365 dagen per jaar geopende themapark is veel te zien en vooral heel veel te doen. Stap in de schoenen van DJ Armin van Buuren en mix een beat bij de DJ Tafel, leer vliegen op Schiphol en laad een schip met containers in de haven van Rotterdam. Door samen de Oosterscheldekering op tijd dicht te doen komt ons land niet onder water te staan. Vergeet niet een bezoek te brengen aan de overdekte voetbalattractie Zo Groot Is Oranje en ontdek hoe de oranjegekte is ontstaan.

Ook uitrazen in de grote speeltuin behoort tot de mogelijkheden. Voor de allerkleinsten is er de Nijntje speeltuin. Bij de ingang van de speeltuin staat Nijntje op u te wachten samen met haar vriendinnetje Nina. In de speeltuin kunnen kinderen schommelen, klimmen en klauteren met Nijntje.

Tot slot kunt u natuurlijk een digitale 3D kopie laten maken in de Fantasitron om thuis nog een mini-versie van uzelf te bestellen. Een blijvende herinnering aan een fantastische dag in Madurodam.

Madurodam Winterweken (24 dec t/m 8 jan)
Kom deze winter naar een magisch Madurodam. Als de meer dan 50.000 lichtjes aan gaan en er overal in het park kerstbomen staan, ervaar je Madurodam als nooit tevoren. Van de Domtoren in Utrecht tot de treintjes bij het station in Valkenburg; alles is winters verlicht. Warm je aan de kampvuren waar je marshmallows grilt en luister naar de hartverwarmende liedjes van singer songwriters. Gedurende de winterweken is het park geopend van 10.00 uur tot 19.00 uur (op 24, 25, 31 december, en 1 januari tot 17.00 uur).

Met uw BankGiro Loterij VIP-KAART ontvangt u korting op kaarten aan de kassa. Op vertoon van uw BankGiro Loterij VIP-KAART krijgt u t/m 31 december 20% korting op de individuele entreeprijs (van € 16,50 voor € 13,20).

Praktische informatie

Locatie: Madurodam
Adres: George Maduroplein 1, Den Haag
Tot en met: 31 december 2016
Telefoonnummer: 070 416 24 00
Website: www.madurodam.nl

Mogelijk ook interessant voor u?

© 2016 De vergunning voor de loterij is afgegeven door de Kansspelautoriteit onder kenmerk 8788 d.d. 25/11/2014. 18+ Speel bewust