25% Korting

Muziek Nationale Opera & Ballet Amsterdam 10 okt - 31 okt
Sluit venster x

Reserveer online via shop.operaballet.nl

Manon Lescaut

Laat u meevoeren door het tragische liefdesverhaal van Manon Lescaut. 'Manon Lescaut', gebaseerd op L’Histoire du chevalier Des Grieux et de Manon Lescaut van Abbé Prévost, is de derde opera van Puccini en de eerste die hem internationale faam zou brengen.

Een hallucinerende Manon, gezongen door de geliefde sopraan Eva-Maria Westbroek, blikt in deze nieuwe productie terug op de belangrijke momenten in haar leven. Manon past niet in de preutse maatschappij die haar omringt. Ze gaat ten onder aan het conflict tussen haar gevoelens voor de arme student Des Grieux en haar verlangen naar een hogere sociale positie.

In 'Manon Lescaut' vond componist Puccini definitief zijn eigen, onvervalst Italiaanse stijl. Puccini: ‘Ik hou van zielen die voelen zoals wij, die van hoop en illusie bestaan, die nu eens juichen van vreugde, dan weer huilen van verdriet.’

Met de BankGiro Loterij VIP-KAART krijgt u 25% korting op kaarten. Kaarten bestelt u via de link. Vul bij voorstelling 'Manon Lescaut' in, voer de promotiecode 'bglvip' in en kies vervolgens een voorstelling. Per VIP-KAART heeft u recht op max. 2 kaarten met korting. Zolang de voorraad strekt. Vergeet niet uw VIP-KAART mee te nemen.

Praktische informatie

Locatie: Nationale Opera & Ballet
Adres: Amstel 3, Amsterdam
Wanneer: 10 oktober 2016
Tot en met: 31 oktober 2016
Telefoonnummer: 020 - 551 8117
Website: www.operaballet.nl

Mogelijk ook interessant voor u?

© 2016 De vergunning voor de loterij is afgegeven door de Kansspelautoriteit onder kenmerk 8788 d.d. 25/11/2014. 18+ Speel bewust