€ 2,- Korting

Theater Theater Twee Hondjes Hellevoetsluis 11 nov
Sluit venster x

Reserveer online via www.theatertweehondjes.nl

Matroesjka – Eeuwig Vlees

In ‘Eeuwig Vlees’ speelt Matroesjka alsof hun leven ervan afhangt. Wat kun je anders? Het is tenslotte eten of gegeten worden. Met rauwe humor, schrijnende sketches en sappige technobeats draait Matroesjka alles en iedereen door de gehaktmolen. Hun personages zetten je wereld op z’n kop en hun spatzuivere zang brengt je gegarandeerd in hemelse sferen. ‘Eeuwig Vlees’ is een bloedstollende voorstelling die botten kraakt, harten smelt maar bovenal onsterfelijk grappig is.

Matroesjka (Lisa Loeb en Janneke Rinzema) is hét technocabaretduo van Nederland. Op beestachtige wijze wonnen ze in 2014 de Publieksprijs op het Amsterdams Kleinkunst Festival. “Ronduit grappig”, keurmerkte het NRC Handelsblad de twee. “Zeer muzikaal en zeer intelligent”, spieste de Volkskrant. Het Parool vleeshaakte daarop in: “Matroesjka speelt op hoog niveau”. De Telegraaf ging helemaal tot op het bot en riep “dit energieke en eigenzinnige duo” uit tot grote cabaretbelofte.

Matroesjka is genomineerd voor de Annie MG Schimdtprijs 2015, voor het beste theaterlied van het jaar met het nummer ‘#Imalive’ uit ‘Eeuwig vlees’. “Sprankelend lied, dito uitvoering”, aldus de Volkskrant.

Met de BankGiro Loterij VIP-KAART krijgt u € 2,- korting op kaarten vanaf € 18,-. Kaarten koopt u op vertoon van uw VIP-KAART aan de kassa.

Praktische informatie

Locatie: Theater Twee Hondjes
Adres: Opzoomerlaan 106, Hellevoetsluis
Wanneer: 11 november 2016
Telefoonnummer: 0181 310 473
Website: www.theatertweehondjes.nl

Mogelijk ook interessant voor u?

© 2016 De vergunning voor de loterij is afgegeven door de Kansspelautoriteit onder kenmerk 8788 d.d. 25/11/2014. 18+ Speel bewust