25% Korting

Muziek Theater de Meervaart Amsterdam 18 nov
Sluit venster x

Reserveer online via tickets.meervaart.nl

Jan Douwe Kroeske & Sivert Høyem - 2 Meter Sessies

Programmamaker en presentator Jan Douwe Kroeske kwam in 1987 per toeval op het idee voor het muziekformat '2 Meter Sessies', een een term die een paar jaar later door de Engelsen en Amerikanen zo treffend Unplugged werd genoemd. 28 jaar later zijn er ruim 1.500 sessies opgenomen voor televisie en radio. Ze vormen een indrukwekkend archief en aan elke opname kleeft een mooi verhaal. En wie kan die beter delen dan de radio- en televisiemaker zelf?

Op zijn eigen charismatische en innemende wijze weet Jan Douwe Kroeske het publiek mee te nemen in zijn belevingswereld van muziek en unieke anekdotes over de sessies. Voor de '2 Meter Sessie' in de Meervaart neemt Jan Douwe Kroeske weer een veelbelovende muzikale gast mee: Sivert Høyem.

Sivert Høyem
Tot 2007 was Sivert Høyem frontman van de populaire Noorse band Madrugada, die ook in Nederland kon rekenen op vele fans en uitverkochte zalen. Als gitarist Robert Burås overlijdt, houdt de band op te bestaan en gaat Høyem solo. Het succes wordt er niet minder om, in binnen- en buitenland wordt de zanger geroemd om zijn karakteristieke donkere stemgeluid en songwriter kunsten. Begin 2016 verschijnt nieuwe plaat 'Lioness', die net als zijn drie voorgangers de hoogste positie in de Noorse albumlijst haalt.

Kortom: oude en nieuwe opnames in beeld en geluid, fraaie anekdotes én een spraakmakende live artiest. Een multimediale muziekbeleving van de bovenste plank!

Met de BankGiro Loterij VIP-KAART krijgt u 25% korting op 1e rang kaarten van € 22,-. Per VIP-KAART heeft u recht op 2 kaarten met korting. Kaarten bestelt u via de link. Prijzen zijn inclusief garderobe, pauzedrankje en verwerkingskosten. Vergeet niet uw VIP-KAART mee te nemen naar de voorstelling. Aanvang: 20:30 uur.

Praktische informatie

Locatie: Theater de Meervaart
Adres: Meer en Vaart 300, Amsterdam
Wanneer: 18 november 2016
Telefoonnummer: 0900 410 77 77
Website: www.meervaart.nl

Andere activiteiten op dezelfde locatie

Harrie let op de kleintjes
Theater, Amsterdam

Hilarische show met een babysittende Jon van Eerd in Amsterdam.

Lees meer »
A Chorus Line
Musical, Amsterdam

Volg de 17 ambitieuze dansers van deze Broadwayhit in Amsterdam.

Lees meer »
Intouchables
Theater, Amsterdam

Over de bijzondere vriendschap tussen twee tegenpolen in Amsterdam.

Lees meer »

Mogelijk ook interessant voor u?

© 2016 De vergunning voor de loterij is afgegeven door de Kansspelautoriteit onder kenmerk 8788 d.d. 25/11/2014. 18+ Speel bewust