25% Korting

Musical Theater de Meervaart Amsterdam 2 dec - 3 dec
Sluit venster x

Reserveer online via tickets.meervaart.nl

A Chorus Line

Ze willen maar één ding: een rol. Want alleen in de spotlights voelen ze zich prettig. 'A Chorus Line' vertelt het verhaal van zeventien jonge toptalenten in hun strijd om die felbegeerde rol. Tijdens de audities vraagt de regisseur de dansers naar hun levens. Als ze hun eerste schroom hebben afgeworpen, vertellen ze over hun dromen, angsten en passies. Volg de drijfveren van de ambitieuze dansers in een nieuwe Nederlandse versie van deze legendarische Broadway-musical.

'A Chorus Line' is de voorloper van tv-talentenjachten en laat de genadeloze afvalrace vol bloed, zweet en tranen van dichtbij zien. Door de briljante mix van zang, dans en meeslepend drama won de musical een regen aan prestigieuze prijzen, waaronder negen Tony Awards. Het stuk groeide wereldwijd uit tot een kaskraker en nummers als 'I Hope I Get It', 'I Can Do That', 'What I Did For Love' en 'One' werden regelrechte musicalklassiekers.

A Chorus Line is te zien op vrijdag 2 en zaterdag 3 december. Kaarten voor 2 december koopt u hier en voor 3 december koopt u hier.

Met de BankGiro Loterij VIP-KAART krijgt u 25% korting op 1e rang kaarten van € 48,50. Per VIP-KAART heeft u recht op 2 kaarten met korting. Kaarten bestelt u via de link. Prijzen zijn inclusief garderobe, pauzedrankje en verwerkingskosten. Vergeet niet uw VIP-KAART mee te nemen naar de voorstelling.

Praktische informatie

Locatie: Theater de Meervaart
Adres: Meer en Vaart 300, Amsterdam
Wanneer: 2 december 2016
Tot en met: 3 december 2016
Telefoonnummer: 0900 410 77 77
Website: www.meervaart.nl

Andere activiteiten op dezelfde locatie

Harrie let op de kleintjes
Theater, Amsterdam

Hilarische show met een babysittende Jon van Eerd in Amsterdam.

Lees meer »
2 Meter Sessies
Muziek, Amsterdam

Jan Douwe Kroeske presenteert Sivert Høyem unplugged in Amsterdam.

Lees meer »
De Kabouter (4+)
Familie, Amsterdam

Laat uw (klein)kind wegdromen naar een magische wereld! In Amsterdam.

Lees meer »

Mogelijk ook interessant voor u?

© 2016 De vergunning voor de loterij is afgegeven door de Kansspelautoriteit onder kenmerk 8788 d.d. 25/11/2014. 18+ Speel bewust