€ 5,- Korting

Theater Theater de Meervaart Amsterdam 5 nov
Sluit venster x

Reserveer online via tickets.meervaart.nl

Blue Technology - Another Kind of Blue

Je valt en je vliegt. Je zweet, maar hebt het koud. Je ziet jezelf, deels mens, deels machine. En langzaam lijk je alle controle te verliezen. Technologie maakt ons steeds sneller, sterker, mooier en slimmer. Maar kunnen wij wel omgaan met zoveel macht? 

Choreograaf David Middendorp laat dans en techniek op magische wijze versmelten. Naast hit-voorstellingen op De Parade, Oerol en Lowlands werd hij wereldberoemd met zijn choreografie ‘Blue Journey’. Hij haalde de halve finale van het tv-programma America’s Got Talent en betoverde zo miljoenen kijkers met zijn choreografieën. In ‘Blue Technology’ maakt Middendorp opnieuw gebruik van de verbluffende mogelijkheden van de nieuwste technologieën. Hij dompelt u onder in het spanningsveld tussen mens en zijn moderne omgeving. 

‘Blue Technology’ is een intense dansvoorstelling vol spanning en fantasie, schitterende projecties en muziek van onder meer Radiohead. Een overrompelend stuk dat niet in een hokje te plaatsen valt.

Inleiding
Choreograaf David Middendorp geeft bij deze voorstelling een inleiding over zijn fascinatie voor dans en technologie. Hij vertelt over de gebruikte technologieën in 'Blue Technology' en motiveert zijn keuze om het spanningsveld tussen mens en technologie als uitgangspunt te nemen van de voorstelling. De presentatie duurt 20 à 30 minuten en start een uur vóór aanvang van de voorstelling.

Met de BankGiro Loterij VIP-KAART krijgt u € 5,- korting op 1e rang kaarten van € 25,-. Per VIP-KAART heeft u recht op 2 kaarten met korting. Kaarten bestelt u via de link. Prijzen zijn inclusief garderobe, pauzedrankje en verwerkingskosten. Vergeet niet uw VIP-KAART mee te nemen naar de voorstelling. Aanvang: 20:15 uur.

Praktische informatie

Locatie: Theater de Meervaart
Adres: Meer en Vaart 300, Amsterdam
Wanneer: 5 november 2016
Telefoonnummer: 0900 410 77 77
Website: www.meervaart.nl

Andere activiteiten op dezelfde locatie

Harrie let op de kleintjes
Theater, Amsterdam

Hilarische show met een babysittende Jon van Eerd in Amsterdam.

Lees meer »
Jihad - de voorstelling
Theater, Amsterdam

Indrukwekkende voorstelling over radicalisering en identiteit in Amsterdam.

Lees meer »
2 Meter Sessies
Muziek, Amsterdam

Jan Douwe Kroeske presenteert Sivert Høyem unplugged in Amsterdam.

Lees meer »

Mogelijk ook interessant voor u?

© 2016 De vergunning voor de loterij is afgegeven door de Kansspelautoriteit onder kenmerk 8788 d.d. 25/11/2014. 18+ Speel bewust