25% Korting

Familie Theater de Meervaart Amsterdam 5 nov
Sluit venster x

Reserveer online via tickets.meervaart.nl

Hoe de grote mensen weggingen en wat er daarna gebeurde (8+)

‘Hoe de grote mensen weggingen en wat er daarna gebeurde’ gaat over een dorpje waar op een dag de volwassenen besluiten te vertrekken. Zonder hun kinderen. De muziek stopt, het licht gaat aan, het stuk valt stil. Dan klautert een kind het toneel op. Een kind uit het publiek. Een ander kind volgt. Wat nu? 

"Als er een theatermaker is waar kenners uit puur enthousiasme hun vrienden naar toe sturen, is het Batelaan," schreef een recensent over het werk van Jetse Batelaan. Batelaans theater heeft een eigenzinnig karakter: wonderlijke, warme voorstellingen met een filosofische inslag en een komische laag, over de sukkelaars en ploeteraars van deze wereld.

“Het theaterseizoen is begonnen, met een absoluut hoogtepunt… Wat een concept! Wat een speelsheid en plezier, wat een prettig soort anarchie.” - Theaterkrant *****

Voorbereiding op de voorstelling
Bekijk hier het overlevingspakket. Thuis, ruim voor het bezoek aan de voorstelling laten kinderen hun fantasie al de vrije loop. Hoe overleef jij het, wanneer de grote mensen weg zijn? Denk daar maar eens over na. Doe dit samen met je volwassen medebezoekers. Dan overleven zij de voorstelling misschien ook.

Met de BankGiro Loterij VIP-KAART krijgt u 25% korting op 1e rang kaarten van € 18,-. Per VIP-KAART heeft u recht op 2 kaarten met korting. Kaarten bestelt u via de link. Prijzen zijn inclusief garderobe, pauzedrankje en verwerkingskosten. Vergeet niet uw VIP-KAART mee te nemen naar de voorstelling. Aanvang: 19:30 uur.

Praktische informatie

Locatie: Theater de Meervaart
Adres: Meer en Vaart 300, Amsterdam
Wanneer: 5 november 2016
Telefoonnummer: 0900 410 77 77
Website: www.meervaart.nl

Andere activiteiten op dezelfde locatie

Harrie let op de kleintjes
Theater, Amsterdam

Hilarische show met een babysittende Jon van Eerd in Amsterdam.

Lees meer »
2 Meter Sessies
Muziek, Amsterdam

Jan Douwe Kroeske presenteert Sivert Høyem unplugged in Amsterdam.

Lees meer »
Jihad - de voorstelling
Theater, Amsterdam

Indrukwekkende voorstelling over radicalisering en identiteit in Amsterdam.

Lees meer »

Mogelijk ook interessant voor u?

© 2016 De vergunning voor de loterij is afgegeven door de Kansspelautoriteit onder kenmerk 8788 d.d. 25/11/2014. 18+ Speel bewust