25% Korting

Theater Theater de Meervaart Amsterdam 7 dec
Sluit venster x

Reserveer online via tickets.meervaart.nl

Intouchables

Intouchables veroverde in 2011 de harten van talloze bioscoopbezoekers. Alleen al in Nederland zagen meer dan 1,2 miljoen mensen de film. Met wereldwijd meer dan 50 miljoen bezoekers is deze tragi-komedie de best bekeken Franse film ooit. 

Wie anders dan Huub Stapel kan beter Philippe spelen, de miljonair in de rolstoel? Vanaf het moment dat hij Driss, een kleine crimineel uit de banlieues van Parijs als persoonlijk verzorger aanneemt, wordt hun beider wereld op zijn kop gezet. Philippe wordt uitgedaagd door het lef en de keiharde overlevingsdrift van Driss en die betreedt een wereld, die in werkelijk niets op de zijne lijkt. De mannen zoeken samen naar spanning en avontuur, dagen elkaar uit en zo ontstaat een intense vriendschap, die even kwetsbaar als ontroerend is.

Met de BankGiro Loterij VIP-KAART krijgt u 25% korting op 1e rang kaarten van € 35,-. Per VIP-KAART heeft u recht op 2 kaarten met korting. Kaarten bestelt u via de link. Prijzen zijn inclusief garderobe, pauzedrankje en verwerkingskosten. Vergeet niet uw VIP-KAART mee te nemen naar de voorstelling. Aanvang 20:15 uur.

Praktische informatie

Locatie: Theater de Meervaart
Adres: Meer en Vaart 300, Amsterdam
Wanneer: 7 december 2016
Telefoonnummer: 0900 410 77 77
Website: www.meervaart.nl

Andere activiteiten op dezelfde locatie

Harrie let op de kleintjes
Theater, Amsterdam

Hilarische show met een babysittende Jon van Eerd in Amsterdam.

Lees meer »
Jihad - de voorstelling
Theater, Amsterdam

Indrukwekkende voorstelling over radicalisering en identiteit in Amsterdam.

Lees meer »
2 Meter Sessies
Muziek, Amsterdam

Jan Douwe Kroeske presenteert Sivert Høyem unplugged in Amsterdam.

Lees meer »

Mogelijk ook interessant voor u?

© 2016 De vergunning voor de loterij is afgegeven door de Kansspelautoriteit onder kenmerk 8788 d.d. 25/11/2014. 18+ Speel bewust