25% Korting

Theater Theater de Meervaart Amsterdam 26 okt - 28 okt
Sluit venster x

Reserveer online via tickets.meervaart.nl

Jihad - de voorstelling

“Sommige voorstellingen moeten gezien worden, dit is er zo een”, schreef Theaterkrant over 'Jihad – de voorstelling'. Drie vrienden -Ismael, Reda en Ben- voelen zich niet meer thuis in Nederland. Ze vertrekken naar het Midden-Oosten om zich aan te sluiten bij de jihadisten. Wat bezielt deze mannen? Gaandeweg ontdekken ze elkaars motieven. Want behalve van de moskee kennen ze elkaar eigenlijk amper.

'Jihad de Voorstelling' pakt op speelse en tegelijkertijd bloedserieuze wijze de onwetendheid over jihadisme aan. Grondlegger van de productie is de Belgische schrijver en regisseur Ismaël Saidi, die zelf als jongeman werd geronseld om te vechten in Afghanistan. Zijn toon en boodschap liggen dichtbij de belevingswereld van jongeren, hij schuwt de taboes niet en maakt ze bespreekbaar, middels dialogen vol grappen.

Jihad de voorstelling is te zien op 26 oktober en 28 oktober in de Meervaart. Kaarten voor woensdag 26 oktober koopt u hier en kaarten voor vrijdag 28 oktober koopt u hier.

Met de BankGiro Loterij VIP-KAART
krijgt u 25% korting op 1e rang kaarten van € 15,-. Per VIP-KAART heeft u recht op 2 kaarten met korting. Kaarten bestelt u via de link. Prijzen zijn inclusief garderobe, pauzedrankje en verwerkingskosten. Vergeet niet uw VIP-KAART mee te nemen naar de voorstelling. Aanvang: 19:30 uur.

Beeld: Mark Engelen

Praktische informatie

Locatie: Theater de Meervaart
Adres: Meer en Vaart 300, Amsterdam
Wanneer: 26 oktober 2016
Tot en met: 28 oktober 2016
Telefoonnummer: 0900 410 77 77
Website: www.meervaart.nl

Andere activiteiten op dezelfde locatie

2 Meter Sessies
Muziek, Amsterdam

Jan Douwe Kroeske presenteert Sivert Høyem unplugged in Amsterdam.

Lees meer »
A Chorus Line
Musical, Amsterdam

Volg de 17 ambitieuze dansers van deze Broadwayhit in Amsterdam.

Lees meer »
De Kabouter (4+)
Familie, Amsterdam

Laat uw (klein)kind wegdromen naar een magische wereld! In Amsterdam.

Lees meer »

Mogelijk ook interessant voor u?

© 2016 De vergunning voor de loterij is afgegeven door de Kansspelautoriteit onder kenmerk 8788 d.d. 25/11/2014. 18+ Speel bewust