€ 2,50 Korting

Theater Theater aan het Spui Den Haag 5 okt
Sluit venster x

Reserveer online via www.theateraanhetspui.nl

Metaman

Wilko Sterke en Thijs Maas vragen zich af waarom we onszelf eigenlijk zo belachelijk serieus nemen. Dat kan niet goed zijn. Daar komen ziektes van. Of erger. 

De mensheid moet worden bevrijd van alles wat naar extremisme ruikt. En Wilko en Thijs zijn bereid zich op te offeren. Met een koor van acht jonge acteurs en een leger aan instrumenten roepen ze een nieuwe god in het leven: Metaman, de God van de Relativering. De enige god die je verbiedt in hem te geloven. Die het leven zin geeft, juist omdat hij niet bestaat.

Thijs Maas en Wilko Sterke debuteerden in 2014 bij Orkater/De Nieuwkomers met het succesvolle GOLDMUND, dat werd genomineerd voor de BNG Nieuwe Theatermakersprijs. Nu gaan ze verder als theatergroep Goldmund. Metaman wordt hun tweede muziektheatervoorstelling en is een coproductie met Orkater.

Deze voorstelling is onderdeel van het driedaagse festival 'Nee, Jij Hebt Talent!' De andere twee voorstellingen zijn Het Debuut en Scheeps-Horeca.  

Met de BankGiro Loterij VIP-KAART krijgt u € 2,50 korting op kaarten vanaf € 17,50. Selecteer in het bestelproces de 'BGL VIP-KAART'. Vergeet niet uw VIP-KAART mee te nemen naar de voorstelling.

Beeld: Joost de Haas

Praktische informatie

Locatie: Theater aan het Spui
Adres: Spui 187, Den Haag
Wanneer: 5 oktober 2016
Telefoonnummer: 070 346 52 72
Website: www.theateraanhetspui.nl

Andere activiteiten op dezelfde locatie

Ro Theater - Walden
Theater, Den Haag

Een ontroerende en grappige voorstelling met Arjan Ederveen en Jack Wouterse.

Lees meer »
Sissi (8+)
Familie, Den Haag

Een hilarische en ontroerende show van Theater Sonnevanck voor kinderen én hun ouders.

Lees meer »
Ogen van Surabaya
Theater, Den Haag

Een zoektocht naar culturele identiteit eindigt in een relatiedrama, in Theater aan het Spui.

Lees meer »

Mogelijk ook interessant voor u?

© 2016 De vergunning voor de loterij is afgegeven door de Kansspelautoriteit onder kenmerk 8788 d.d. 25/11/2014. 18+ Speel bewust